Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koje fore, kao Putin nije znao, moš mislit pa taj sve zna.... A pičkousti je dokazani ekspert za laganje.....
Ja ovo nista ne kontam , pa kako moze Rusija Spijunirati Srbiju , PA Srbija se sama uvezala sa Ruskom FSB , pa Rusija daje oruzije , Nis FSB Baza , 99 % Srba vidi Ruse kao saveznike , zasto bi neko platio za informacije koje on kontrolise i ima dzaba na uvid , pa FSB kontrolise BIA , to je isto kada bi rekao ja u svojoj kuci skupljam informacije , pa 99 % Srba se kunu u Putina i sada ko fol on placa za neke infomacije koje ima dzaba na uvid .
Razgovaraju Rus i Srbin iz RS Rus -Mi imamo rudna bogatstva . Srbin iz RS-Mi imamo Mila.D Rus -Mi imamo jaku vojsku. Srbin iz RS-Mi imamo Mila.D Rus- Mi imamo velike fabrike Srbin iz RS -Mi imamo Mila.D Rus- Pa imate li vi išta sem Mila.D??? Srbin iz RS-E da vi imate Mila,ne bi ni vi ništa imali!
Izdali me prijatelji izdao me brat izgubila sve sam bitke al’ jos vodim rat (2x) Ref. 2x Jer ti si mi najvazniji ne izdaj me ti budi uvek pored mene moja ljubavi Prodali me svi rodjeni za dukata tri vise vredim al’ ne zalim kad smo skupa mi (2x) Ref. 2x Nek sve uzmu neka lazu neka mrze me nek svi budu protiv mene izdrzacu sve (2x)
☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️
ovaj vučić, jel zaista postoji ovaj lik il je neki izmišljeni iz stripova ? 😂😂😂
Sve tikve pucaju neminovno :)
Koje su ovo predstave, a tek glumci..pa Srbiji ne gine Oscar za 2019 za najbolji film i najboljeg glavnog glumca
Ovo im je foluska da se opravdaju kad pristupe NATO-u, bice zao nam je braco rusi, ali prvi ste zapoceli ...
Sve svjetske najjače obavještajne službe imaju svoje ljude u zemljama koje su im u interesu, zato ne znam zašto je ovo tako iznenađujuće...
Ovo je lagana priprema javnosti za ulazak Srbije u NATO
Koja špijunaža???Priča lansirana da opravda i pokrije Miletovu izdaju u vezi puta u NATO.
@catapa Ne možemo NATO ništa, jači je od sudbine... 🤣🤣🤣
Ma putin pojma nema šta se dešava.
Eto, toliko o ljubavi između Srbije i Rusije. Ovako će nas preveslati europska unija kao što su to već uradili makedoncima i albancima.
Nas i Rusa 200 Miliona ...
@Uknaac ni 100 mil.