Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muzej ukradenih automobila - biser turizma Istocnog Sarajeva
cuj 80 000 pa toliko turista dodje za najludju noc u sarajevo i vise
Neki dan trazio smjestaj u Banja Luci i imaju svega par hotela na bookingu.Smjesno za grad te velicine.
Dobrodošli na najbolji seks sajt za Upoznavanje = = > www.Sweetsex.top
Realno, Banjaluka moze jedino da turistima ponudi dobar nocni zivot i lijepe zene. Najljepsi gradovi u bih su Mostar i Trebinje Istocno Sarajevo ima Jahorinu
nekad je B.Luka bila grad a sad brlog slaninara koji odudaraju na beli luk i znoj i da brkatih snaša. Zadnja mjesta koje bi civilizovani covjek trebao da posjeti. Cega bi tu turisti bili zeljni da vide? Zastava odnosno Krpa koje vjese na svakoj banderi? Crkotina genocidaska.
Republika šumska.....predjeli naseljeni ratnim zločincima, ubicama, seljačinama i kradljivcima automobila......
Srbe koji imaju Domanovica, Nusica, Kocica, Ducica, Teslu, Disa, Milankovca. JJ Zmaja, Andrica, Pancica, Mokranjca, Hristica, Pupina itd..ti taj narod nazivas seljacinama. E moj balo. Moga bi satima da ti nabrajam ljude o kojima mozete samo da sanjate.
@TesIaMilankvcPupln ti ljudi koje si nabrojao nemaju veze sa tobom i ostalim ljudima koji se nazivaju srbi, a sto se andrica tice jel to onaj adolfov haver?
E cuj istocno sarajevo 😢
Realno ko nije bio u bl. moze otici na 2 sata i sve vidjeti sto ima da se vidi a u lukavicu se moze jedino zalutati zbog greske navigacije
Zavisi sinko sta gleda. Licno ziveo u tom gradu osam godina i kada sada tebe cujem kako laprdas, znam da iz tebe izbija ocaj i mrznja.
@TesIaMilankvcPupln i bilo ti je toliko dobro da si pobjegao hahahaha balavac meni je 50 godina i vidio sam svijeta koliko ti nisi ni na tv, a sto se tice bl evo ja sam sad tu. Tu sam svaki drugi dan zato nemoj mi ti pricati o bl
...fino'e u Vojkovicima.
Jadna li vam majka ako vam je Istocno Sarajevo glavna destinacija! Turizam ce da vam napreduje kao nigdje.
Jahorina!!!! Pecina Orlovaca. Evo ja iz Srbije sam bio, kladim se da ti nisi bio. Verujem da ti je veoma blizu, a ali te odbija sto je u RS. Tu je Trebevic, Ravna Palnina itd...
@TesIaMilankvcPupln drobis gluposti kao i obicno
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Egzita??
Copy paste sa srpskog portala. U srpskom strane nazive pisemo kako je Vuk govorio i pisao. “pisi kao sto govoris, citaj kako je napisano“".
A šta će siromašna troprstaška maloumna dodikistanska sirotinja sa penzijom od 180 KM. Najznačajnija im građevina naš Kastel, dok su prvu crkvu dobili 1862. . Šprdačina teška. P.S. još im ne radi sajt od nadasve premoćnog ajrodroma :D :D Propast im ne gine :D
Inače u i Sarajevu možete svašta vidjeti dok ulazite autom ili autobusom u Sarajevo. :)) Banjaluka ok ali i Sarajevo nidje veze.
pa u konkurenciji Teslica, Bilece, Gacka, Lopara i sličnih vkjbina, Banja Luka i jeste turisticko mjesto. Ako eventualni jednodnevni obilazak SVIH znamenitosti možemo uopće smatrati turizmom.
Haj dobro Banjaluka, ima Ferhadija ima Vrbas, Kastel ali Stočno Sarajevo što oni, ničim izazvani.
Istocno Sarajevo ima redovno vodosnabdjevanje i kanalizaciju dok u bliskoistocnom smradajevu nema vode a kanalizacija tece po ulicama :)))