Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sankcije pojedincima nista ne znace. Kontraefekt ce imati. Jedino ako RSu uvedu sankcije dobit ce rezultat.
Ne priznavanjem institucija i dokumenata RS bi doveli sebe da ne mogu ni izvoziti ni putovati ni kredite dobiti. Tako da je sve ovo blef..
Samo sankcionisi pojedince, jer nije kriv Entitet sto ima bu*ale koje njim upravljaju...i Zutog i Duduka momentalno i svih njihovih kompanija...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I ja sam spreman da putujem oko Svijeta, spreman sam da budem sa najljepsim zenama, spreman sam da idem po najskupljim restoranima, uglavnom spreman sam. Samo sto nema nista od toga.
Bliži se osnivanje Bošnjačke Republike Bosne i Hercegovine, nacionalne države svih Bošnjaka i manjina (Srba (Roma), Hrvata, Albanaca, Jevreja itd) koje u njoj žive.
a imaš li ti na Jadranu jedan nosač aviona sa stotinjak njih na palubi i uz to još par stotina tomahavka koji dolete u roku 2 minute? nejmaš,zato nebaljezgaj
sta hoce sad opet koreju, afganista, irak...bas su se proslavili sa svojom politikom
moji dedo, tetak i cetri bliza rodjaka su ubijeni i cijeloj uzoj i siroj familiji svi su protjerani i sve kuce spaljene u genocidnoj politici pravljenja tog entiteta i neko im pusta da nas i dan danas hebu pa ne moze ovo ovako vise UKIDAJ GENOCIDNU REPUBLIKU
Da Bog da sve i jedno srpsko dijete u BiH sa naglaskom na srpstvom olupiranih 49% BiH krepalo ko pašče do 2021/2022 Nove godine.............AMIN!!!!!!!!!!!!!!
Ne znam kako vama ova americka izjava zvuci, ali meni ašćare govore “nek sud i tuzlastvo POCNU DA RADI SVOJ POSO”!!! Ne cekajte da vam mi i dupe obrisemo ako smo vam halu napravili.
Vlastitu, da bolje truju ''verujući'' narod oksigenom za lemljenje.
Ja sam mislio da je Amerika sila, kako čovjek može pogriješiti.
Dajte jednu epizodu Srbi lete u nebo.
Nabiti nogom preko Drine, ko ih pusti u BiH gorio u paklu
Rusi ce preko Srbije držati Republiku Srpsku. A tu je i Kina....Hrvati gledaju sto ce biti. Oni vec zakone imaju spremne. Dosta je i Srbima i Hrvatima ponižavanja i vrieđanja bošnjaka. La pa pa
kakvo je vrijedjanje vama? Što niste uspjeli pobiti Bošnjake ili što nisu pristali da se vrate u ''veru pradedovsku'' ili šta već sve ne izmišljate da bi im oteli zemlju, i kakve zločine već niste počinili u to ime????
Prosperitet???? Hahahaha !!! Bile ustavne ili ne nikog više to ne zanima. Ode Republika Srpska u samostalnost.
Nadjite im kriminalne afere i proganjajte ih zbog kriminala, jer ovim skrecu paznju sa tih tema
Dejton je uspjepšno zaustavio rat, ali nacionalna pitanja opet nisu rijepšena. Tri decenije pogrešna politika Sarajeva ta pitanja opet gura u zamrzivač, negira njihovo postojanje, marginalizra i umanjuje njihov značaj i utjecaj na stanje u BiH. Umjesto da smo Hrvate privukli sebi, mi smo ih majorizacijom gurnuli u zagrljaj Srbima! Zašto? Da bi Željko Komšić mogao svoje polupismene jarane iz kafane postavljati za ambasadore, direktore i savjetnike!
Adil Zulfiukarpašić piše u jednoj knjizi kako se Jugoslavija raspala, zato što su neriješena nacionalna pitanja policijskom i pravosudnom opresijom, guranjem u zamrzivač, zaleđena, ali ne i riješena. Zato je odmah nakon smrti Josipa Broza, kada je zamrzivač ugašen i kada se sve to odledilo, logično nastao haos, jer nikada nije postojala vladavina prava, kao što je u zrelim demokratskim zemljama, nego samo vladavina pojedinaca, što je ogledalo diktatura.
ja mislim kad dodika ne bi bilo da bi federacja bila na istom mestu gde je danas. ovako dodik ovo dodik ono. za sve je kriv dodik...smejurija
Bas jeste li spremni? A sta cekate onda???