Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li nesic hapsiti ove svoje sto su u rusiji, ratuju u ukrajini?
Nece, oni su za pocetnika Nesica 'eroji.
Da je se borio za cjifute i ameriku il kakvu vlšku sektu u ukrajini, bio bi dočekan svečano. Po američko četttničkom sudu on je terorista
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dolaze i ovdje belaj da prave. Mogao je skrenuti u Gazu al neće isil protiv Izraela.
oni misle da ratuju za allaha, a ustvari ratuju za amerikance 🤌 al neka su, bolje za amerikance nego za ruse
kome rusi valjaju eno nek ide ginut u ukraini.. daleko im kuca bila
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E moj Felixe, pametnije ti je bilo da se bavis sportom i dalje. Sve si imao materijalno sto covjek moze pozeljeti
A nisi zabrinut i ne pratiš povratnike sa ukrajinskog ratišta, je li? Nešiću pichkurrino stara!
Sve je ovo smišljeno u chetnickoj kuhinji, iako je sa Sirijom davno završeno. Upućeno pismo pa evo sad hapšenja, šta je sljedeće!? Nepravda svijeta je danas uprte u muslimane...
Sipu plaća Amerika i Izrael e zato su muslimani teroriste i zato se muslimani hapse.Sipa i Nešić Izraelski plaćenici.Ako nisu direktno plaćeni plaćeni su iz fondova cionista na ovaj ili onaj način kroz ovaj ili onaj projekat da bi zapravo ove agencije i ministri terorisali muslimane.Naivni bošnjo ne daj se da te prevare.Ovdje se kroz EU reforme priprema nova Gaza.
Felxi Sturm propo
Pravac Goli otok !!!
Ne brani se Sirija u kafani sine.
Nesicu bolje ti je da pohaspis mlade poCetnike koji su otisli u Ukrajinu da se bore za Rusiju ,a vidim uredno se vratili i nikom nista, za Ruse se je ok boriti???
Što se uvlače zapadu cccc. Cuj teroristicka organizacija. Ko je zapoceo svjetske ratove? Pobio milione Indijanaca, Afrikanaca, Aboridzina, Iračana, Jemenaca itd? Ko je bacio nuklearnu bombu? Ko je imao ljudske zoo vrtove? Ko je izmislio konc. logore? Da ne nabrajam! NISU MUSLIMANI! Terorizam se treba definisati prema činjenicama!
Hoce li biti hapšenje na stotine Srba koji se bore protiv Ukrajine . Oni čak redovno dolaze i vraćaju se na ratišta .
Sta reci ministar sigurnosti koji javno podize 3 prsta u sred Sarajeva. Ministar sigurnosti zadojen cetnickom ideologijom istom onom pod cijim kamama napravise zlocine i genocid. I nasi tkz bosnjaci digose dva prsta da glasaju za ovog tzv ministra aferim. Sto ne hapsi svoje zlocince od rata pa na ovamo.
Stavite ga na avion za Palestinu
Jeli povratnik sa Sirijskog ratista zaci Isilovac,potam za frenda…
Bolje bi mu bilo da je ostao..
Sta cemo za izrael koji je ubio preko 12000 djece jesu li oni teroristi ili ima dajete pakšu.