Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nikakvo cudo da je Vucko izabran :D
Šta je ovo prvo majko mila
Dzudzan
Jez iz cernobila
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Realno ovi ostali nisu imali šanse nikakve
Stvarno je bilo jako tesko odabrati .
Veliki uspjeh Jugoslavije
Jaka konkurencija nema sta
Zamisli da je kurban pobjedio
Poslije su mu i ovaj ocnjak sklonili...
Desni kroše mu ocnjak sklonio.
Od ovih šest u finalni krug su ušli Vučko, Grudvica i Lasica. Meni se tada Grudvica više svidjela od Vučka, ali na ovom crtežu izgleda stvarno predškolski jadno. ps. 1997 došao sam na posljeratnu razvaljenu Bjelašnicu. Ponovo sam vidio Vučka, ali ne maskotu nego ubijenog pravog vuka koga je neki primitivac upucao i razapeo na krov auta da se pohvali.
Kakvi su ovo ježevi i futrovane ovce hljebee
Broj 4 je slika i prilika društva
Pa koliko vidim jedino je Vučko ličio n životinju. Ovo drugo liči na sve osim na nešto što treba da predstavlja a likovi kao da su ih crtala djeca iz predškolskog a ne nekakvi umjetnici. Evo ova vjeverica liči isto ništa - kao maca koju su skinuli sa kineskog roštilja.
Balkan je generalno područje prošlosti, proci ce godine i godine dok se ovdje pocne zivjeti normalno kao u ostatku svijeta
kranj je negdje u BIh , e moji došljaci u sarajevo
Poznati kranjski sudzuk
za prijedlog broj 1 nije bilo kompjiterskih aplikacija, kao sto je danas, pa se slika kune pretvorila u crtez
ostali prijedlozi bili nigdje veze, ali zato je Vucko odlican
pored ovakve konkurencije, bi Vucka i sljepac izabrao.