Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tu se sve osafunja...
Juce sam ih sreo na granici na Ivanici...fino pedalaju...sretno...
Džabe sve ovo, gotovo svi ženski sportovi su dosadni jer su muški ekvivalenti daleko interesantniji. Tenis, fudbal, rukomet, košarka, atletika... Naspram muškaraca su smiješni. Biologija, jebiga.
Ja nemam za biciklo.
E ovo su zene, a ne oni dabari od zena koji su prepunili BIH, slusaju bube svabe, jale cuclaju nargile po cijeli dan i gledaju kad ce im babuka dat marku za kafe
Poskupljala sisa, sad je 7-8 KM, ne moze vise za marku...morat ce se vratiti tradicionalnom nacinu glabanja htjele ili ne htjele
Uputite ih u Salakovac, malo kod migranata, da ih pravo izvozaju.
Bravo dame!
*ebote a meni se neda biciklom otic do granapa :)
ljenost i licemjerstvo je generalno nas problem, traži se posao a moli se Boga da ga se ne nađe... mislim generalno na sve nas!