Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što novinar nije napisao što je sudija spasio Valenciu u zadnjoj sekundi, Ibrahim ubacuje loptu on svira kraj utakmice Real zabija gol.
To mnogo utiče na kvalitet tvog života i zdravlje?
Čist penal za real u 24.minuti https://www.reddit.com/r/soccer/comments/1b4xwj2/real_madrid_penalty_shout_vs_valencia_24/
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koja kradjaa golaa, pobjedu ukrali realu ukraliii
Ukrali su i penal Valensiji
Penal? Ti ocito onda ne razumijes fudbalska pravila druze
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Sjajni su bili popularni Šišmiši u prvom poluvremenu i golovima Dura u 27. i Yaremchuka u 30. minuti stigli su do velikih 2:0, ali potom je Real dodao gas." Ima li smisla objaviti komentar na utakmicu ako niste gledali? Pa bolje je izostaviti nego gluposti pisati. Valencija je nakok 2 gola imala xG od 0.9, eto tako su sjajni bili..
Koju ste vi utakmicu gledali, pa prije nego je Brahim Diaz centrir'o, sudija svir'o kraj. I da smo jasni, ovo je sudija koji čitavu karijeru donosi Realu titule, k'o što je onaj smrad Howard Webb donosio Unitedu. Prvo naučite pravila, pa onda objavljujte članke bez imalo smisla u naslovu.
I to baš u centru skandala oko podmićivanja sudija. Kao da je namjerno...
Slinavi Penal Madrid
VAR Madrid
Ne znam čemu se nadaju ovi navijači barce oni su ionako treći a sutra ce im inaki wiliams i vruci san mames opet zagorčati sudbinu i vratiti u realnost a to je borba za 2. mjesto.Čak bi se prednost reala i nakon ovog kiksa mogla uvecati za konkurentima tako da mirni budite katalonci
Wow. Sad su realovci dosli na svoje. Na svaku pricu o realovim kradjama bit ce "a sta je sa onim kad je sudija svirao kraj a lopta putovala ka golu". I to ce da pricaju narednih 50-tak godina.
Isto što nikada Barca se ne moze oprati od najveće krađe u nogometu protiv Celzija u Londonu
ode tiket
ode tiket
Sudija svirao kraj i prije centarsuta,igraci Valencie vec to vidjeli i vidi se da lose svi reaguju kao i golman kojem nije jasno bilo isto.
Jašta su, počeli se ljudi za glavu hvatati kad su primili gol de ne pričaj nabavi naočale
Poceli se hvatati za glavu jer protiv Reala igraju,znaju da su velike sanse da se gol prizna.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Real oštećen. Ne sjećam se kada je sudija u pola akcije svirao kraj. Nisam navijač Reala.
Vec dugo kladionice diktiraju Svjetskim fudbalom
Toliko o pomaganju sudija Realu...
hahahahahahahahaha
Xavi čitavo vrijeme govori da je suđenje loše, a fanovi Reala ga ismijavali. Karma je gadna stvar
Nije bio ni ofsajd protiv Nigerije
kakva je lakrdija bila kada je real dobio almeriu golom u 99 min.