Olimpijski bazen u Sarajevu
0
Vaterpolisti Primorca osvojili turnir na Otoci
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima li kakva slika da se vidi cijeli bazen, publika, nesto osim krupnog plana 1-2 vaterpolista. Ovo mogu biti i slike sa treninga u Pekingu.
idiota.. moraju da upropaste bilo koju temu.. odlicno za sarajevo..samo gdje je Partizan najbolji eu klub svih vremena.. bez njega to nije turnrir a sa njim se unapred zna pobjednik ..
@proces Ebo te Frantz Kafka u usta NE SERi nego DUPE i JAJA OPERI SMRDLJIVKO.oink oiik(onomatopeja svinje-krmka)
trebace vam turci znanje plivanja kada vas pojeraju Srbi preko Une a Hrvati preko Jadranskog mora. Bicete gori od palestinaca!
SRB@ Nisu Srbi hriscani, srbi su slika i olicje Osmanske imperije!!! Iskljuci Caps, ima nas koji dobro vidimo. Bravo VK Bosna, bice od ovoga nafake!
odlicno odlicno samo naprijed sarajevo a ti srbendo sjeti se koje je olimpijski grad da da sarajevo! kad ce ti ona rupa od beograda biti :D neka tebi tvojih splavova samo tako i mozes plutati inace bi od sranja potonuo :D
DOSTA TI JE CENZURE I PRIJETNJI BANOVANJEM? POKRENI SVOJU TEMU, OSTAVI KOMENTAR JEDINI FORUM BEZ CENZURE !!!! WWW.VIRFOO.COM
Koji pacijenti ste vi vlasi sreca pa cete uskoro opet na traktore - serite onda s prekodrinskom bracom :D
Muslimani doveli hriscane da ih uce da plivaju, a poslije ce pricat da je vaterpolo njihov tisucljetni tradicionalni sport. Standardno.
Muslimani doveli hriscane da ih uce da plivaju, a poslije ce pricat da je vaterpolo njihov tisucljetni tradicionalni sport. Standardno.
Primorac nije iz Herceg Novog nego iz Kotora