Komentari (463)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuga u srbiji
muraayyyyy srbineeeee.. opaaaaaa
bosanski pravoslavci na aparatima
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
ooooooo džikani gdje ste!!!
MURATE NE DIRAJ BRANU
ooooo džikani ooooooo
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Andy sad mora nastavit sa napornim radom kako bih uzeo sto vise GS titula...smijesno je da igrac njegove klase ima skoro jednak omjer zlatnih medalja asa OI i GS, 2:3....barem 8 ili 9 GS titula mora da bude njegov cilj...
Welcome to Apsurdistan , gdje svi više volimo Turke više nego Srbe , a Srbi više vole Ruse nego Muslimane . Ako igra Đoković protiv nekakvoga Endi Mareje da ćemo za njega navijati, apsurd . Dr S
Murray Srbineeeeee
bravo Murray srbine
Prekjucer pravio suši kako neki kažu a ne kažu kako je sinoc postao rastrgani orlić..
Bravo majstore, tenis je bio već postao dosadan s onim Pink Panterom
Cestitke Andiju i prijateljskom narodu Skotske. Zaista si bez premca Andy, najbolji si. Andy No1!!!
@vatikan2 nit su nas klali, nit protjerivali, nit nas po masovnim grobnicama pretrpavali, za razliku od Srba. Cak su i nesto naroda primili u izbjeglistvo. Dakle, u poredjenju sa Srbima, Skoti su nam prijatelji.
hahaha,prijateljski narod,,,,haha
...nemogu vjerovati da je ovaj pobjedio
Neka je Nole živ, zdrav i kulturan za razliku od ovih seljačina koji ne vide dalje od nacije.
NEKA DJOLE POPUSI K
Đokoviću vrati se nazad u mesoždere ali samo halal meso I bićeš opet number one
Andy ..Endi. .Enid
Đoković je dosada učinio nemoguče zaradio jeSve je ovo dio velikog biznisa, Đoković do sada osvojio 5 ovakvih naslova, od toga 4 uzastopna.ATP je veliki biznis, došao red da Britanac bude broj 1, ništa danas nije slučajno, pogotovo tamo gdje se vrte milijuni. Ovo je sve u režiji ATP dabi tenis bio što popularniji medijski i kao takav bio magnetom za velike sponzore. preko 400 milijuna dolara, a samo od turnira 105 milijuna, sve ostalo je manje vše poznato.
Cia snajka, ko nas bre zavadi i tomu slicno.
APARATIIIIIIII NA PRODAJUUUU
ja sam navijao za Đokovića
http://www.kurir.rs/sport/tenis/uzas-uzivo-ludak-hteo-da-ubije-novaka-novi-udar-na-dokovica-u-engleskoj-clanak-2550369?utm_source=mos&utm_medium=referral&utm_campaign=mos WTF koji debili mamu vam glupu!
Izvorni Britanac... Creme de la creme... Ljepotan...
Za onog djikana nosonju ne pravi ljepotan.