Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kmeee...
Haj kontam u zaru borbe da izgubis razum, al nakon sto se sve smirilo i kad si sve u miru mogla pogledat, tumjesto da se ispricas Osaki, sudiji i svim gledateljima, ti opet trubis isto. Ego i sujeta vriste.
Ona ko Bufon neće u ''pemziju'' i Bog.
kakve veze ima Bufon sa ovim???????????????????????????????????????''
Meni licno ima veze ...Bufon preko 40 gosina a igra vrhunski sport što je rijetko za nogometaše kao i ova Baba što i sama nezna koliko ima godina
Covjek sam rekao da jeste, ali da misli da ona nije vidjela kada je pokazao...znaci prica zavrsena,,,kazna opravdana...drugo nesto se zalazu da bude placene kao muskarci, po kom osnovu? Manje publike im dolazi na meceve, i to dosta manje..ne igraju 3 seta... i sta sve ne i hoce da budu iste nagrade..ne razumijem kako..ne doprinosis toliko da budes isto placena..
A čovjek priznao da je radio "coaching". Ali eto, valjda on ne zna šta je radio, retardiran jbg.
Trener priznao da je davao signale. Eh sad, kome vjerovat?!?
Tošiba te pobedila i čao..
De hanuma malo popusti i liječi živce, raspuhala te crna kosooka s druge strane mreže i ti o nekom seksizmu valjaš priču.