Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je sad zeznuto, većina ovdje ne zna dal da navijaju za Medvedeva jer je ipak Rus
I ja takodje navijam za Djokovica, navijam da slomi nogu
Gdje su nasi pogani Bosnjani koji pljuju po tudjem uspjehu ??? Gdje su nasi lazni muslimani ??? Postujte tudje svoje volite , ali mi nikakvog uspjeha nemamo ni na jednom polju zato i pljujemo ostale … hajmo minusi moji Bosnjani . Selam
Mnogo si glup djikson kad misliy da neko vjeruje u to tvoje predstavljanje kao Bosnjaka
Evo nas ebali ti mi sestru!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bilo "gusto" samo u drugom setu...
Institucija... 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆24...i nije kraj...Kralj
klix zaspo na 4:2🤣
kakva drama, djokovic lagano
fenomenalan tenis 💪. Medwedew kralj tvrdih terena, ali Nole kralj tenisa.
Nadal je prvi poceo da stenje.... pogledajte stare klipove Nadal - Federer, Federer normalno udara i suti a Nadal svaki put kad udari kao da ga prima, a sad vidim da je to postao trend.
Nije postao trend,nego je Federer oduvijek glumio gospodina koji ni ne stenje,jer on je gospodin,ne arlauce kao ovi 'divljaci'.A isto tako to ima veze i sa tim da Djokovic i Nadal i generalno danasnji teniseri mnogo vise trce,a tada su uglavnom igrali igraci sa dobrim servisom,pa su se igrali i kraci poeni,pa nije bilo potrebe da 'arlaucu'.
Vrhunski tenis ali brate kako je odvratno kad muškarci stenju svaki put kad udare lopticu, dok su igrali Sampras, Becker i Federer toga nije bilo a sad su ovi glasniji od Monike Seleš.
Ovo osvaja Nađa Komaneći.....Spremnija je od Lepe Lukić.
Ko gleda ovoga budalu?
Ide pobjeda Medvedeva 1-0 u setovima 4-3 za Medvedeva u gemovima
Opet merak doci i citati komentare ljudi iz fotelja koji su se ostvarili u zivotu malo ili nimalo :)
Da znaš koliko ne znaš, znao bi da kada čovjek govori o drugima, zapravo govori o samom sebi. Svaki psiholog to zna.
Čovjek je jedan zaokružen svijet i u samom sebi utemeljen, sam je sebi princip i osnovno polazište u svemu što radi - bez obzira na obrazovanje. Dakle, ti si neizbježno govorio o sebi.
Rus je dobar ali Djole nije dosao u Ameriku da samo ucestvuje niti mu je potrebna vakcina da pokaze znanje.
Duel dvije genocidne agresorske države
Zar ovi ruski sportisti nisu pod sankcijama zbog napada svog pametnog predsjednika?
Zašto bi pojedinac bio izoliran i sankcioniran zbog radnji drugoga?! Zamisli da tebe zaustave na granici i onemoguće prolaz jer ti je djed, recimo hipotetički, bio kriminalac ili handžar diviziji. Ti nemaš s tim ništa.
zaprijetio mu dodik hapšenjem …
Možeš ti to kreativnije, ne vjerujem da si toliko plitak i glup jednostavno ne vjerujem. Hajde da vidimo, popravni.
kreativnije? poput tvog nicka? ono da se potrudim, kako bi raja mislila koliko sam fensi, kreativan i intelektualan? … :P