Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesil ti nju puk'o poslije ? To nas zanima :)
@BulevarEmiraChivasa sretno i ugodno kupanje na sveti vlashki praznik Đurđevdan !!
Ha ha. Ti si jedna velika budala.
Čitam komentare...i mislim:"Bože ,kakva smo seljačka zemlja......čast izuzecima"
Da je bio pametan i ostao bi sa njom.!!
Allllaaahhhuu opet ovaj ;(
Dajte ljudi manite se negativnih komentara Nole je ljudska gromada a ovaj bulevar jedan veliki retad njih dvojica se ne mogu porediti . Pravi je srbin ,patriota i humanista , dok je bulevar moron poremeceni koji je napustio sarajevo pa mu sada vuna jer ima oraha u dzepu i jako se boji se da ga ko ne pozna pa dobije takme u ljubu ako bi ikada prosetao ferhadijom.
Jel ti ga metno????
malpje poznto da su na veceri jeli istom kasikom!
Da li ju je Nile opandrčio...??
Busi Nole gdje ni burgija ne moze :D
Jelena na aparatima
Kakav tenis, to samo srbi gledaju, maštaju i on.anišu. tek se otkrilo tokom potjere za onim otmičarem da im pola Srbije ima prazne kuće
Ako su u Srbiji prazne kuce sta reci za BiH gde svaka porodica ima minimalno jednog clana u inostranstvu, jad i beda svugde
Ulazio je djoka u mašu sigurno Biće ovo Novi skandal
Sto ne kazes da je poslije kodak kamere izvadio durex voćni
i pričo joj o deretiću
imas srece sto nije bosanac inace ...
Kako god bilo, kad Novakova supruga vidi ovaj Novakov zbunjeni smijeh i zamuckivanje, a to se njemu rijetko događa, neće mu biti lako.