Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slazem se uopste nema materijala da bude pravi sportista,nije fer plej igrac ,iako ima potencijala da bude dugo vremena na samom vrhu.Samo da malo poradi na svom karakteru ....no vidjet cemo duga je karijera pred njim. sto se tice federera dosta me podsjeca na legendarnog samprasa.
fundamentalisto ,to si odlicno rekao,Roddick je 'nula od coeka' .Ne moze on sa onakvim temparamentom nikad biti stvarni broj 1.Kad bi se i 'smirio' opet je tu Federer bolji od njega,koga uvijek sa uzivanjem gledam,onakve udarce nije imao ni veliki Sampras,fantastican igrac. Bas zbog ovih igraca tipa Roddick koji osvajaju turnire zahvaljujuci svom servisu,a ne mozgu i tehnici,uveo bih pravilo da se ukine drugi servis,pa bih onda volio vidjeti Roddicka kako servira preko 200 km/h. Jos nesto,haj na stranu sto je Roddick kreten,nego sto je americki kreten(misle da su bolji od ostalih,a ne vide kakvi su kreteni,debili), jos vise iznervira covjeka ta nepravda(to se moglo najbolje moglo vidjeti na posljednjem U.S. openu kad su Nalbandianu jednostavno ukrali pobjedu)
fundametalisto popusi mi kurac
Prepotentan, arogantan, vjerovatno je zato tako i prosjecno dobar, nista specijalno, ali nemoze opepeliti Federeru
mali je odlican teniser, a nula od coeka