Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bas tako-ne zna se ko je od koga gluplji ovdje....
OVDJE SVE GLUP I GLUPLJI
Koje ste vi seljacine.
haha poliglota..jeste ako poliglota znaci gay, tj pedercina obicna...pogledaj ga samo malo kako se ponasa i krece
sportaši su neobrazovani papci isto ko i super-kretenski-modeli. cast izuzecima poput federera :) poliglota,sta cete :)
A niste znali da vecina tenisera i teniserki nema cak ni srednju skolu zavrsenu?
Evo link...da ne bude rasprava bez argumenata. Jeste igrao od 3 (ne četvrte) godine tenis, ali je uporedo igrao i fudbal. I odrekao se fudbala u korist tenisa. http://en.wikipedia.org/wiki/Rafael_Nadal
Ovo je dezinformacija ! Lazovi mrtvi , jebem vam sve po spisku ! Nadal je od svoje 4 godine poceo da trenira tenis sa svojim Adžom , i nije nikada igrao fudbala !!
Sta reci...?! Svaka cast!
Nadal bi bio dobar fudbaler kao i teniser.... on je talenat za sve... i bolje je sto je odabrao tenis, to je gospodski sport. fudbal igraju samo seljačine.