ATP Indian Wells
0
Ljubičić pobijedio Đokovića
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LJUBO, LEGENDO!!! Zelim ti da doguras do finala! ...a svima ovima sto su fulili podforum Politika (nacionalizam) se poserem u usta!!! Hvala na paznji!
@ Kralj Tvrtku, u pravu si 100% ja sam katolik Bosanac, a moj predak je Kulin ban. Volim svoju državu Bosnu i Hercegovinu i rodni grad Doboj.
Baš tako, Mario... bitno je koju otadžbinu nosiš u srcu... šta ima veze gdje sam rođen kada nikada u životu nebi mogao srcem nastupati ni za jednu drugu zemlju osim Srbije, ili kao ti Hrvatske! Muslimani imaju skroz pogrešnu percepciju! Što je najgore niti oni sami nikada nebi prihvatili Srbina ili Hrvata (recimo iz BiH) kao nekoga svoga, a ovamo prodaju priču o multietničnosti, zaista ih ne razumijem nikako!
pitajte Ljubu šta je on, reći će vam Hrvat,on kad je poćeo igrati tenis nitko živ nije znao za njega,niti mu se ikakva para nudila,odlučio je igrati za Hrvatsku jer se osječa Hrvatom isto kao u slučaju sa Đokovićem,a vi Bosanci radije poradite na sebi i svojoj državi nego da prisvajate tuđe sportaše,kakva vama korist što je LJubo rođen u BL ili nama što je Đokoviću stara Hrvatica,bitno je ono koja je tebi zemlja u srcu a ne gdje ti je baba i deda rođen,vi ćete ostati vječno sprtski anonimusi.šta nama vrijedi što Ibrahimović ima hrvatske korijene,boli me uho za njega ako ne igra za moju državu
Za ljubitelje tenisa ekskluzivno; danas u 13.30h na CNN-u specijalna emisija \"OPEN COURT\", posvećena Novaku Đokoviću.
Čak i Čak Noris je Srbin
i tata mu je Srbin...normala
i Ljubicicu je stara Srpkinja...znam ih ... blizu mene zivjeli u BL... lik je imao ponude da nastupa za Srbiju ili HR...HR dalja bolju kintu i naravno da se okrenuo...a Ljuba je dobar covjek zaista
Kad je izgubio Federer neka je i Djokovic !
@Katarina De ba IZDAJNIČE nacije BOSNIANSKE, nemoj ti meni pričat o izdajstvu. Sve same POSRBICE i KATOLICI NA BATERIJE (od 19. vijeka Hrvati), a dobro se zna da naši ponositi preci KULIN BAN i KRALJ TVRTKO nikada nisu prihvatili KRIVOSLAVLJE ili KATOLICIZAM. Ban Kulin i kralj Tvrtko su Bosnianstvo branili i mačem i pameću, jer su bili puno pametniji od tebe koji si ih IZDAO. Prihvatanje vjere je LIČNI STAV svakog pojedinca, ali odricanje od svoje BOSNIANSKE NACIJE, eeeee, to je već prava izdaja! Moje ime je Anstan Dorotej, i ja sam BOSNIAN, POTOMAK KRALJA TVRTKA i izdanak zemlje ove ponosite, BOSNIAE!!! Moje vjersko opredjeljenje je apsolutno NEBITNO, ali samo ću reći da nisam ni katolik, ni musliman niti pravoslavac.
Bravo Ljubo!!!!!!! Mozes ti komotno do finala. @king Tvrtko, kako te baliyo nije stid da se predstavljas imenom naseg kralja kojem su tvoji preci zabili handzar u ledja? Ko fol vi se dicite nasom istorijom i nasim Tvrtkom i Katarinom a niko ni u bunilu nebi njihovo ime dao svojoj djeci. Zasto???????????????????? znamo znamo,..... ne trebas odgovarat. draza su imena okupatora i krvnika.
......nazovi ih i reci im to obojici........da ne budu u zabludi!
NIĐE VEZE! Ljubičić je BOSANSKI teniser (on je Banjalučanin), a Novak Đoković je HRVATSKI teniser, naime, majka mu je Hrvatica.