Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadni Hrvatiću, zbog takvih kao što si ti i če t n i č k e gamadi Ivan je morao napustiti Banjaluku. Tvoje lučonoše prodadoste bosanske Hrvate zarad podebljanja hrvatske kifle. bRAVO IVANE PRAVI SI BOSANAC UZ NAŠU AIDU!
ivan nije hrvat nego je bosanac to pokazuje i njegova supruga koja je bosnjakinja
Znam nije ti lako da ti \"turci\" vise nad glavom....da ti konstantno zele ukinuti Republiku Sumsku kao sto su napravili sa tzv. Herceg Bosnom. Tesko je biti non stop optuzivan za genocide, da si zadnji sljam u modernom svijetu i da izgledas izgubljeno svima osim sebi. Dal pripadas Hercegovcima koji jos placu za Tudjmanom ili places za arkanom...ili si neki mjesanac...nije ni bitno....potpuno te shvacam. Hrvatska sutnula hercegovce jer hoce u EU Tadic prigrlio Dodika jer je prodao Kosovo pa mu treba malo potpore jer mu seseljevci zele skalp. :))))) sto se tice podrske zapada....zao mi je sto opet izgubljeno gledas i nemozes da vidis pravu sliku. Ti tvoji turci su i dosli na poziciju da ti komplikuju zivot zbog podrske zapada. Dok ti zivis sa kompleksima osmanskog carstva....Bosnjaci polako idu naprijed. Nije lako jer ste tvrdoglavi....ali uvijek smo bili strpljivi.
Zasto bi se vi Hrvatima i Srbima zvali kad ni jedni niste rodjeni ni dosli iz HR i SR.
Bravo Ivane jedinska gromada civjeka sa prostora BiH,cestitka od srca.samo gajret.
Cestitke Ljubicicu a svima onim koji bi da masu turskim zastavama a poslije se pozivaju na bosanstvo, zaboravljajuci da su staru Bosnu upravo osmanlije porobile i unistile, jedan savjet: lijecite se
elektro i ostala poturcena gamadi... vidis, upravo zbog tog vaseg razmisljanja vi nikad necete imati drzave. barem ne zajedno sa nama srbima i hrvatima. negirati nekog od koga si postao je najblaze receno drsko i bezobrazno. molite boga da ne dodje do novih sukoba, ono sto je bilo prije 15 godina je djecija igra. na hrvate ne racunajte, na krscansku evropu takodje, pun im je kyrac pokvarenih i nezahvalnih baliya i njihove bahate prevrtljive politike. nas hrvata sto se tice vi slobodno mozete vec od danas poceti mahati turskim zastavama, mi svoje znamo odavno. Ivane, svaka cast za ovaj sportski uspjeh. bilo je krajnje vrijeme da se vratis na scenu onim sjajem kao prije dvije godine.
Ljubo je Bosanac to je sam rekao ,a vi sto kontate da ste hrvati iz livna i hercegovine hahaha Nikad vi hrvati niste bili niti cete biti
Cestitam komšiji, :D
Dobar ovaj moj mali, a i snaha Aida sluša stvarno.
Bravo Ljubo legendo nasa...
@Hrvat @Pipo Vjerujem da ste pomislili kako ste uz te pametne komentare narasli barem 3 cm. Medjutim dragi moji...dovoljno ste stari da znate kako vi vise necete rasti ni uz pomoc mlijeka niti \"bisernih\" izjava. U vasem uzrastu poslije takvih komentara raste samo jedna osobina koja cini cuda...KOMPLEKS!!!!
@Hrvat @Pipo Vjerujem da ste pomislili kako ste uz te pametne komentare narasli barem 3 cm. Medjutim dragi moji...dovoljno ste stari da znate kako vi vise necete rasti ni uz pomoc mlijeka niti \"bisernih\" izjava. U vasem uzrastu poslije takvih komentara raste samo jedna osobina koja cini cuda...KOMPLEKS!!!!
Osvojice kad se bude igro Sjedeci Tenis
Pa kad ce vise nasi turci postici kakav dobar sportski uspjeh? Uhhhh