Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poruka za Engleze: cry harder! 😁
Realno Noleta samo Srbi vole, nikad nije bio miljenik svetske publike i zato izjavljuje nebuloze o nebrskom narodu
jel realno da ovako nesto glupo mogu napisat😂😂
Ovo je kolumna. Papir trpi svašta. Ovakve vijesti privlače pažnju. Žuta štampa je i krenula od njih.
Buaaahahahahaaha koja patetika!!!! 🤣🤣🤣 Kako su kolonijalci jadni i pogani, pa crkoše od muke. Znači Đoković 8 u četiri i po godine. A Federer za 4 godine 2004-2007 osvojio jedanaest a protivnici mu bili silne legende Bagdatis, Roddick, Safin, Hewitt, Gonzalez... Švajco odradio 300 sedmica na vrhu protiv citiranih, a Nole protiv Švajce, Nadala, Murraya... Sve ih polupao na svim površinama upravo onako kako Guardianci tvrde da treba. Samo ponavljam... Buaaahahahahaaha
Po statistici je najbolji, ali po lakoci i ljepoti igre moze se reci nadarenoscu to je Federer!
MA VI STE ENGLEZI NAJVEĆI U UBIJANJU ŽENA I DJECE PO KOLONIJAMA
Nole je mali chetnik, I tek ce to da izadje na povrsinu, ali na osnovu rezultata i postignutog on jeste GOAT u tenisu.
Djokovic je vrhunski sportista ali pi...ica kad mu ne ide dobro. Napada sudije, protivnike, publiku..nije bas simpatican publici radi svoje agresije ...in uz to pocinje politicke poruke d salje...iako nije punokrvni srbin ( rodila dav hrvatica) ipak zeli da bude srbin iznad svega. Ali covjek ne izgleda srecan bez obzira na vrhunske rezultate...sta je..objasnice nam njegov tata...nekad..
Čuj igrao kad je Federer bio pod povredama...ja i? To ga čini manje uspješnim? Kako neko može napisati ovako debilan članak,ovo je smiješno i jadno.
Da je to bio Murray, matematika bi bila sasvim dovoljna i egzaktna. Margaret Court, osvajačica najviše titula, je prestala igrati 1977. Do danas je niko nije uspio nadmašiti. Imaju li neko objašnjenje za taj rekord?
Sreca njegova te je u mecevima protiv nadala i federera bolji vodi u pobjedama nemaju ama nikakav argument da mu nadzu da su ova dvojica bolji 23gs i to je svaki osvojio min 3 puta niko jos u istoriji tenisa nije to uradio najvise master1000 osvojio
Znajući Engleze čudo nisu nekog svog proglasili za GOAT-a...
A sto englezi ne saberu pobjede federerove dok djokovic nije poceo igrat 6 godina je federer pobjedjivao
Ne mogu se pomiriti s tim da je jedan balkanac, jedan srbin/ srbijanac jedan niodaklevic najbolji svih vremena!!!
Zavist valja i zaslužiti! Nole 1.
Dali je najveći svih vremena? Naravno da jeste! Crknite dušmani od zavisti!
Najbolji svih vremena u tenisu prije svega treba da bude gospodin, jer je to igra gospode, a Đoković je, nažalost, daleko od toga.
Odeš na termin i vidiš boljih driblinga nego na utakmici Lige Prvaka, al smijesno rec to su bolji igrači nego Modrić ili Haland. Federer imo prelijep backhand,ali ga Djokovic razmontiro kad je Fed imo 27 godina, bio u punoj snazi. Djokovic pokazo kod nas više puta da je dobar čovjek i humanitarac, ne možeš očekivati od sportista da budu savrseni, a imaju samo osnovnu skolu. Pa nas Juka kacio slike ustaške džamije..