Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
16 godina stariji i bukvalno ga pregazio. Najveci svih vremena, tesko da ce ga iko ikada stici.
Svaka čast Nole u 36-oj igraš fenomenalno. Mali mora još pure jesti.
Bravo Nole , caru, legendo....od raje iz Sarajeva
Ovaj Alcaraz nikad ni blizu Đokoviću, Federeru i Nadalu. Sinner ce ga jako brzo prestići
DjokaKrivalj - Treba samo pogledati broj trofeja koje je osvojio Novak, i nakon toga doneti zakljucak da li je Nadal izmisliJo tenis za Novaka!
Crpski sin a nas Visocak... Bravo!
Pregaziće i Isnera.
Sinera sine, Sinera:):)
ovog je Bog tacno za reketa stovriox nevjerovatan je...Bravo!
Doktor No dere guzove
Mašina
Ubi Nole bika ko mraz paprike 😂
Pricajte vi sta hocete al ima nešto u.onim piramidama iduce godine doci ce Nadal vidi lik odnio vrag šalu
Nadalu svaka cast, ali nikada vise neve niti broj 1!
🐐🐐
Moraće mali naloženjak još da jede.
Kad pomisliš da si vidio sve sa Djokovićem u tenisu čovjek te ponovo natjera da pomisliš kako je ovo moguće. Čak i najzadrtijim Federinim obožavaocima ne preostaje ništa nego da ćute i razmišljaju kako je ovo moguće. Veliki pozdrav za gospodju iz publike s finala Wimbledona 2019.
Bio u Visokom
Pisao i ponovo ću,ova dječurlija nikada ni blizu neće biti velike trojke,ni blizu.Alcaraz samo još jedan u nizu napuhanih kao što su bili Zverev,Tsitsipas,Medvedev itd.Mediji ih forsiraju ali ali.....