Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametan momak. Preselio se u Beograd, ovdje nema ni kvalitetnih terena ni trenera, a Bogami ni vode. U Beogradu su Slobu još 2001. svrgnuli da ne bi od onakvog grada napravio selo, a mi nažalost ove naše nismo uspjeli pa nam sve što valja ode. Samo naprijed i sretno i ne osvrći se na komentare, jer SDA Bošnjo će ti sve oprostiti osim uspjeha.
Begeš je super, ali i tamo od ratova na ovamo ima svašta, da se ne lažemo :-)
Sve što vrijedi odlazi iz BiH. To je činjenica, htio ti to prihvatiti ili ne. Tamo će ga svakako manje pljuvati i mrziti nego ovdje, jer naš narod te ne može gledati da imaš i da si sretan, to je čudo jedno.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
samo naprijed Damire, ne obaziri se na kozoyebe koji te odmah manje vrednuju jer si ateista. Kad bi samo znali koliko svjetskih velikana od nauke do umjetnosti su bili ateisti
Lijepo iskustvo ljubavno ima.... dzumi dosao na pripremljen teren Dejana je 2014. godine otpočela romansu sa Crnogorcem Jovanom Vukotićem, ali u ljubavi nisu dugo uživali jer je Jovan uhapšen zbog pokušaja ubistva. Raskinuli su zbog njegove ljubomore, a onda je Dejana otišla u Majami.
Pre veze sa Jovanom, Dejana je bila u kratkoj romansi sa rukometašem Vladom Mandićem, koji je javnosti poznat kao veliki ženskaroš. Ostavio ju je jer je uporno objavljivala njihove zajedničke slike, iako ju je zamolio da to ne radi.
ne mogu da shvatim zbog cetnika i od istih kao beba po Sarajevu skrivala ga mati pa izbjegli da bi sad otisao cetnicima i bio sa cetnikusom. eto nasih djevojaka nema... dobro ga je sredila sponza.. i to kvalitetno.
Samo je pitanje vremena kad ce i drzavu promjeniti.
Djumiju odgovara srpska caPi i daje mu motivaciju moguce je i da ozeni ovu manekenku nego neku sarajevsku fuficu
Bravo Dzumi! ... Sljedece vijesti i sliku molim.... Ljubicic, Dzumi i Federer na kafi :) ...uz puno komentara iz komsiluka. BTW...sjeti li se neko kada je Nole pitao Ljubicica da igraju u BL...a dobio odgovor "Što se tiče humanitarnog meča u Banjoj Luci, to nema neke logike, jer se zna pod kakvim je uvjetima moja obitelj napustila Banja Luku, rekao je Ljubičić,"
o dže si srbijanac...!!
Dragi Džumi, pusti "svjetinu", ti samo nastavi ganoLa, žiDr, žiPr, rajĆe, niGo
dobar teniser i antipatican lik
Ne's ti samo baterije puniti hahahaha punices ti i Dejanu hahahahah....k'o što vidim
Janjičar
dzumi...kapa dole za uspjeh...fin si decko..samo ti ne valja sto ne vjerujes u boga
Allaha ili srpskog boga? ciji je bolji?
Upitaj ih usput zasto ti onu ruznu sliku stavljaju svaki put kad izgubis 😂
kloc