Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako lagano zaradim na kladionici kad vidim ovog levata u ponudi😂😂😂
Sve se nogom u guzicu udaram kad krenem u kladionicu😂😂😂
@lepi88 Vidi se da klada za kladionice!
on je bosanac samo kad uzima pare od bh telecoma i drugih sponzora iz BH a inace je beogradjanin jer kako kaze da je tek u bg osjetio sta je zivot fujjjjjj
Nepredvidiv
Ufati se ti srbijanskih starleta kakav reket....
i protiv samog sebe, u sebi dolicnom izdanju...:-)
Damir je odigrao odličan meč s obzirom da mu je protivnik iz samog vrha ATP-liste. Ali šta o tome još zna prosječan komentator ovog portala
Nazalost vjeciti igrac pretkola, igrac za zagrijavanje pravih tenisera. Njemu je svaki peotivnik tezak, a sam sebi je najtezi.
Pa dobro, i sta onda? Ohladi malo. Momak je sportista, igra tenis i ima lijepo zanimanje. Sigurno mu je bolje nego vecini. Sta ti radis, mislim sta si ti po zanimanju?
Treba gledati statistiku clanaka na kliksu koji govore o "neshvatljivom" padu Dzumhura. Ne znam sta vam kojeg dzavla vise nije jasno?! Sta je tu neshvatljivo? Da je tip psiholosko nedonosce koje se pogubi cim prvi los potez napravi. Klasicni primjer naseg insana kojeg su svi zeznuli osim njega samog. Nek on lijepo otkaz da svim trenerima sto ima, i nek uzme DOBROG psihologa i ubjedjen sam da ce biti bolji.
@kepec Veze ti svezom nemas
Stvarno vise ne znam otkud potreba da pisete clanke o ovom liku. Pustite ga da se zahukta malo pa onda, potpuno nevazan lik. cao zdrao.
Šteta, da ima čvršći karakter mogao bi jako napredovati. Svi porazi događaju se u njegovoj glavi.
ja stvarno više neznam odkud vam snaga da o ovome luzeru više pišete
Ma on bi izgubio i u svojoj meraji da igra gotovo je to pupa hava
Lik se najeo hljeba od tenisa, obisao citav svijet i opet se nadje neko na klixu da ga nazove klocem :D
@labson vala bas, popisao se po sirotinji baahahha
Damire ovi te vole samo kad pobjedjujes, a ja im kazem da pogledaju svoj zivot i zapitaju se sta su oni uradili
Lik je u prvom setu ima na 5:4 ha njega 40:15 tj 2 set lopte U drugom setu na 5:4 za francuza je imao 0:40 tj 3 brejk lipte i nista. Mentalno je jak ko cutuk
Jada da ovaj jado nekog dobije ...