Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix bosnju drzi u cenzuri...pa nije ni svjestan koliko je Banja Luka Chalenger dobro organizovan turnir...izbor Banja Luke kao zamjenskog grada za poznavaoce nije nikakvo iznenadjenje...
Srbovanje. Zaokružuje se teritorija, pa valja zapišati.
I kako ce se sada nazivati taj Turnir kada se preselio iz istocne u zapadnu Srbiju?
Samo ne zaboravite postaviti koji zastave te drzave a ne mislim na manji entitet
Postavice u mom k. Zivi bili pa vidjeli. Dozivljaju to Srbijom. Otidji na Jahorinu i tamo ces naci brojne zastave osim one drzave BiH. Ne trebas u BL
Seli ga u Nis ili Valjevo nije Banja Luka za beogradskih turnira, nismo bas neki prijatelji da pozdravljamo stvari koje dolaze is Srbije.
Pa da cujemo Teniski savez BiH.inace smrdi na srpski svet ...jer nemoze Srpski Open u Bosni
Mora da mi je to Deretic porucio. Jeste BL u BiH ali znate vi sta radite,srbujete.
Balkan Open?
Ovo su vučko i dodo skontali. Cuj serbia open u BiH. Da su pametni ovi naši političari, kao što nisu, pa da ili zabrane ovo smeće ili da ga preimenuju.
Mora Nole ispostovat Banja Luku da ga njegovi ne objese zbog Visokog 😂
masallah!