Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan od rijetkih sportista koji su dosljedni svojim stavovima, bez dodvoravanja eliti. A što se tiče novca, i da više ni dolara ne zaradi, obezbijedio je svoje naredno 5. koljeno.
Nisu to nikakvi idealni, nego princip slobode i nenametanja! Zašto bi primio vakcinu ako ne želi? Zašto je antivakser ako je primio sve vakcine do sada i ne želi da primi ovu novu COVID vakcinu?
Koje vakcine je dragovoljno primio, onu na koju su ga odveli roditelji dok je jos Juga bila a njemu 2 godine?
Dragi Đole sta ce tata reci?
Kakav debil. I on i ona mu luda žena.
Lako je meni za njega
Primitivac, samo što on to još ne zna.
vi baš forsirate
Novak koristi Viagru protiv korone,,,, dize mu se za vakcinu
Novac i dugovi nas cine robovima i poslusnicima...
Novac i dugovi nas cine robovima i poslusnicima...
Iskreno, meni bi bilo sve jedno ako me neko upita da li bi više volio 300 ili 500 miliona. To je pun kamion novca. Šta ga zaboli dupe za parama, kad ima 500 miliona na kamari.
Kako novinari ciljano pokusvaju da prepadnu. Covjeka ne interesuje vas novac .On zivi svoj ideal a vi sluzbenici sotone i da lje pumpajte...
Nije jedini. Nevakcinisani Irving rastura u NBA jer zbog vakcina nema ko da im igra.
Ima pjesma od Riblje Čorbe , Za ideale ginu Budale
Il ona bolje zivit ko covik nego kao bezkicmenjak, licmjer, covjek bez stava, itd...
Ima pjesma od Riblje Čorbe , Za ideale ginu Budale
Bravo Nole, zdravlje nema cijenu, kao ni ideali.
Let's go anti-vakSERI
Nije jesto kad ja iznesem misljenja i kad Đokovic. On je slavna licnost i mnogi rade sta on kaze. Utjecajan je pa bi zbog toga trebao da pazi sta govori. Sto se tice corone mislim da se trebao suzdrzati