Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista skontao nisam iz clanka.
Da nisam gledao ne bih razumio o čemu se radi
Jarane, švabo danac Rune tražio challenge mimo teniskih pravila, nije imo pravo tad da traži, a švabo sudija Lichtenstein odobrio malom švabi challenge, Djokovic tako izbubio meč loptu. Djokovic javno isprozivo sudiju da krši pravila.
Vidi Bosijanskih portala kako prate Srbina i kad prne.
Pratis i ti Bosnjacke portale, valjda nemas svojih.
Jel ovaj sto je muljao s papirima pa bio u cuzi u Australiji? Kad ga pustise?
Nikad i nigdje i niko nije pokazivao svoje medjunozje publici.Djokaj izgleda bas zeli da ga isprate kao zadnjeg kera s teniskih terena. https://sportsport.ba/tenis/novak-djokovic-publika-pariz-finale/462030?fbclid=IwAR3Fn-_bbs6d9-nATYnD2fC2uw1DiQLlQeB_B1voX5t3br3vEll-v6Oab-k
Svi su protiv Noleta Kad ga nemogu srušiti u igri onda idu na psihičko maltretiranje što od sudaca do publike Ali Nole je stjena iako ima kratak fitilj
Kakav je ovo tekst, pa veze s mozgom nema. Bog ne moze skontat sta se desilo. Ako moze neko ko je gledao u komentaru objasnit please.
Ciganija žešća....
Dajte mu onoga što telefonira ... garant se sprema pravi sklekove i jede puru. Biće mu sljedeći put '... ugasila si me ...' . Ubi djecu ovaj Djoković, bruka ... poludio otkad se s faraonom počeo družiti.
poprilicna ciganija bre
Srpska posla uvijek prema Srbima neka nepravda od strane čitavog Svijeta
Udario mu Doping u mozak ..
Tebi nema u šta udariti.