Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cekamo te u Visokom G.O.A.T.
Ovo je šamar lobistima i farmakomafiji! ČESTITKE NOLE!
Nakon svega što su mu uradili, doslovno su mu se rugali, covjek opet ponizno dodje I nastavio svoj niz. Ovo su epski momenti, svaki put kazem, mozete ga ne voljeti, ali ga morate postovati. Svaka cast Nole, ne igras kako ti oni sviraju, već igras kako ti zelis 👏
Nije plakao zato sto je sretan. Nego zato sto mu je sav teret pao sledja osvajanjem titule. U danasnjem vremenu pravimo sebi puno pritiska za osvajanjem nekih ciljeva umjesto da budemo bezuslvno sretni.
Novak je veliki četo.
#savsamsenajezio
Ja da sam na njegovom mjestu ne bih vise nikad krocio nogom u australiju nakon svih malteritanja zbog izmisljene KORONE, ali on je zaista pokazao da je ljudska velicina, i na na jbolji mogui nacin pokazao da je BIO U PRAVU (a pelcovani poslusnici nek se j...u) !
Dajgle samo ovih tnikace na tribinama. Katafastro gastro!
Joj daj ti sa šatrovačkim prestani se prekenjavat "rođeni sarajlijo" povratiću
Ovako rudari plaču kad izađu iz jama...
Djokovicu, za tenis respekt, za cetnistvo sram te bilo. Ti velicas koljacku ideologiju od koje su pobijeni najblizi onih koji navijaju za tebe. Trebao bi zato plakati .
koga briga za troprstasa ..
Drago mi je pravo. I zbog Noleta kao sportiste i zbog ubleha koje su mu na nesportski način oduzele naslov i bodove tokom pandemijske megahisterije.
"NEKA PLACE KOLKO HOCE" ...Ja mu ne oprasrtam onu Fasisticku zastavu od neki dan..
A Seki falsifikovanu doktorsku diplomu garant oprastas.
Sta bi sa vakcinisanjem,jel se vakcinisao ili je ovaj put prosao bez boca...
"Vanzemaljac, za njih, Ti Si - na planeti najjači Si! Srbin inat, kažu, tjera jer je jači od Federera." Новак Ђоковић, људска величина у сваком смислу.
gooUser...750 kakve je bilo drame to '92 u Visegradu,sram te bilo, tebi drama da naoruzan do zuba ubijas i silujes ,i palis zive i gledas,dokazano u Hagu,ta drama,stice kazna,vec stize glupane,progledaj malo.
Plakao je jer je se morao vakcinisati prije nastupanja ovom turniru. Kakav patriota i propagandist pseudo-nauke. Idol mnogima, inače.
Ovo je, emotivnom, Noletu najdraži Grend slem, "osvetnički trofej! "...и дошло је до скандала јер си јачи од Надала!"