Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesi li vakcinisan? Jesi? Kojom vakcinom? Gde ti je maska? Jel imaš rukavice? Jel držiš odstojanje? Nisi vakcinisan!? Smatraj da si zaražen. Moraš da budeš udaljen i od zidova barem 3 metra, a od čoveka barem 5 metara. Ukoliko preko aplikacije u tvom mobilnom telefonu utvrdimo da si nekom prišao na bliže od 5 metara - ideš u zatvor. E tako. Sve smo sada razjasnili, a sad mi reci - zašto se nisi rukovao sa sudijom?
Tačno sam znao da je zemlja ravna ploča !😎
Zemlja nije ravna ploča zbog ogromnih sisa tvoje majke kad je okrenem na leđa...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo Nole. Ovom sljamu sa zapada samo ovako možeš na kulturan način je&:) mater. To su najgore hinje sto sam ikad u životu upoznao. U lice ti se smjeska a mrzi te više od ičeg. Uzdigli se ko da su izmislili život.
Suti, nismo ni mi zlato. Zapad nas guzi zbog toga sto smo neorganizirana gamad. Prije svega prodane duse, genocidasi i to vijekovima, ne skolovani, ljubomorni, agresivni... necu ici dalje.
Drži distancu
Neka nije,pametan
Ova turnir a i sam tenis ima odredjene norme ponasanja koje se trebaju postivati a ovaj ih krsi…do njega je, ne cudi me!
Stvarno je počeo glumit neku silu, podržava Z pa misli da je netko o nešto
Haha kakav kulturan šuk, originalno nema šta
Nek nije, samo naprijed Nole
Kulturno mu ga spusti kroz izvinjenje.
COVID 19 84 ---- ANIMAL FARM, Hvala NoVAXE, ostao si PRINCIP i OBRAZ!
Danas se navrsava tacno 4 mjeseca kako me niko nije pitao jesam li vakcinisan
Đole puna podrška, samo kvalitetno skidaj sve hejtere s ćune, i to je to. Živi zdrav bio još mnogo godina i pobjedjivao, naročito u Australiji zemlji dokazanih kengura. Sve najbolje želim od srca.
Ma ja se namjerno ne bih rukovala da su mene onako tretirali u Australiji.
Klosar
Pa šta ako nije?
Nole je taj koji se pita kome će svoju ruku pružiti. Nije vakcinisan, pa da ne širi zarazu, distanca, sudija nema masku, takav Zakon ...