Komentari (272)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osveta se servira hladna. Svaka cast !!!
Šetnja do titule. Voljeli ga ili ne vjerovatno je najveci ikad. Iako sam Rafin fan.
ma Dzumhur je bolji kakav Nole.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo je pobjeda srca, pobjeda pravde, nakon velike nepravde prošle godine. Ujedno, ovo je konačna pobjeda svih onih koji su tvrdili i tvrde apsurd vakcina protiv kovida i neviđenog haosa, kroz koji smo svi prošli u vezi sa svim tim. Svevišnji je jedan i sve gleda.
Pobjedio je zato što je se vakcinisao i udahnuo par puta čuvene Semirove prirodne jone.
Srbija nije ni svesna kakvog sportistu i coveka ima. Citav Balkan (sem Albanaca) se ponosi njime.
Australijanci ne znaju da Srbinu nikad ali nikad ne smijes stajati na zulj!
To brate Srbine!!!💪🙌
prije nekki dan nosi zastavu sa Fasistickim obiljzejem dize tri prssta Otac mu teski nacinalista i kao mi treba da ga slavimo da se susjecmo sa nasim komsijam koji svog Djokana vide kroz njihv noacinal ponos kojim treba da su iako nacinalsovinisti uspjesni.kao "Evropski svjetski nebeski narod."
Koliko si bolestan frajer je li realno?
Pašče pogano.
Jest da je iz chetnicke familije ali igra dobro u pm
Svaka cast!
jes ga Nole pobuc'o ko lamelu uz Mahmutovac!
GOAT
Ma četničić obični…
ŽIVELA RUSIJA!!!
...moze on osvojiti jos 22,ali nikada nece biti u svijetu prihvacen kao Rafa i Rođer...jednostavno on je balkanski mis,koji hoce sve nazor ali ga ne prihvata svijet,koji u njemu vidi nadmenog sportistu koji je uz to veliki sovinista i nacionalista,sto ova dvojica gore navedenih nisu i to je razlika o kojoj pisem...
Aj ga ti poglabaj nazor.
Što bi rek'o Bora Čorba "o kako je lepo biti glup".
Neka prica ko sta hoce, ali se u konacnici moze reci samo GOAT!!! Balkan niti je imao, niti ce ubrzo imati takvog sportistu kao sto je NOLE! To je cinjenica, a o cinjenicama se ne pregovara!
Dzaba ti Nadalu i Fajzer i sve Bozija je zadnja
Odmah posvetiti trofej rakijom Draža!