Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu da vjerujem komentare. Ja sam Srbin i normalno da cu da navijam za Damira kada igra sa nekim Englezima, Spancima, Grcima ili ne znam. Ili da cu navijati za komsije iz Hrvatske kada igraju sa nekim drugim zemljama. Ne kontam stvarno mrznju prema Djokovicu. Ali svako ima pravo na svoje razmisljanje.
Komunjare su najobjektivniji... dok ostali ne zaboravljaju svoje dušmane u regionu
@zunasasa Većina Bošnjaka ne mrzi Đokovića. Na ulici, u kafani, bilo gdje nećeš čuti ništa slično ovome što čitaš ovdje. Negativne komentare izazivaju bolesni srpski diskutanti na Klixu. Ako si novi tu pročitaj malo njihove komentare i sve će ti biti jasno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Naprijed Nole, obrisi nos britanskim puhendarama....
Marej se nista ne pita, sve zavisi od Novaka...
podera ga murat ko krme masnu novinu
Vlah ko i svi ostali vlasi,samo ovaj je s kosova.
Cerka od mog druga hrvata,napisala je sastav o najboljem sportosti i to je za nju Djokovic.Zvali su ga kod direktora,i kad je cuo za sta ga zovu strasno ih je napljuvao.To se desilo u zapadnoj hercegovini
Nole kralju ,do pobjede....cvila
svaka cast i andiju i novaku a prdez od drzave Bih ima prdezni sport kao i sve ostalo .Poserem se na prdeznu drzavu i trokurcoglavo predsjednistvo .
Komsija uz tebe smo!!!
Jedan od njih osvojiće završni masters....
Andy driu džikana!!!!
ooooooo ....džikani iz dodigistana oooooooo
hajmo endi napijed
baljenderiii i ustasijooo..pozivam vas na nas sajt vesti on line..da se tamo pljuvamo..sajt stvoren za nas, verujte mi..
Ma da,tamo brisu...Bolje da se nadjemo ovdje....
Kreno ga Nole da zažvalji, a ovaj se izmako... zna se, brko brku je fuj da ljubi...
Iz polufinalnih mečeva je očita superirornost Đokovića. Pobjeda u finalu bi ga ponovo vratila na prvo mjesto svjetske rang liste. To je što oči vide. A ono što oči ne vide, vidjećemo večeras.