Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam u koju težinu sporta pripada tenis ali po konkurenciji i rezultatima Novak je jedan od najvećih sportaša svih vremena i točka.
Dobro sad statua u svakom gradu, pa nije struju izmislio ili rijek za rak. Ali da je jedan od najvecih sportista i goat u tenisu to je definitivno. Lik prica 9 jezika, svaka mu cast. Ima oca kretena, ali ne mozes roditelje birati.
Pa ima i on u Srbiji jer je srbin.
100 % je upravu. Novak ulazi u kategoriju najboljeg sportiste svih vremena svih sportova.
Nije samo što je iz genocidne Srbije, poprilično je nesimpatičan lik a još i smrdski nacionalista a to nije zdravo.
Jebote, sav ti je nacionalni i zivotni naboj to sto si predstavnik naroda koji je bio zrtva genocida u 1 opstini. A ti licno od tog genocida osjetio si kurcinu.
Cuj srpski nacionalista a sta treba da bude francuski nacionalista?A sta su vasi Nurkic,Pjanic,Dzeko?Nurkic koji dolazi na NBA utakmicu sa majicom sa imenima ratnih zlocinaca muslimanskih(vasih heroja),to po tebi nije nacionalizam?
Imao bi. Da nije neko ko fura teorije zavjere
Razlog je što je postalo jasno da Novak ima političku agendu, zadatak mu je da pokuša oprati srpsku politiku od 90tih na ovamo. I sad je govorio o ratovima dok je odrastao, ali nije spomenuo da je Srbija povela te ratove, spomonjao je NATO bombardovanje, ali ne i ZAŠTO se dogodilo itd. Presuđeni genocid nije spomenuo.
Upravo tako. Djokovic je jedan od najboljih sportista sa nasih prostora, ali...ne valja mu to sto ima tu neku politicku agendu gdje uvijek od sebe pravi zrtvu, kao eto samo zato sto je srbin. A o njegovom ocu da i ne pricamo, nacionalista ekstremni.
Čuj političku agendu haha. Dvoličnjače jedan znači u redu je kada ameri gađaju civilne ciljeve osiromašenim uranijumom a kada srbi gađaju onda je to ratni zločin. Ja ipak mislim da je i jedno i drugo potpuno isto, znači ratni zločin nad civilnim stanovništvom su počinili i Srbi i Amerikanci kada su gađali civlne vozove, mostove, zgradu ambasade Kine, televizije itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bartoli je rekla istinu i bit svega, kao da je od mene prepisala, a ovakvo ponašanje i nesklonost prema Đokoviću najviše je uzrokovana odbijanjem Đokovića da se pokloni moćnim dvoličnjacima u koroni!
Nije,sad je samo pojacana mrznja prema njemu jer sad imaju 'razlog' da ga mrze,a nisu ga nikad voljeli.Jednostavno lik nije sa zapada i nece ga nikad voljeti a i ne trebaju.Kako to Alkaraz postao miljenik,tek ispao iz one stvari a Djokovic ili Medvedev koji osvojili sve zivo,niko ih ne voli.Tu je sve jasno kao dan.To nisu teorije zavjere,to je istina.
Ali nije….I Tesla im je umro napušten,sam i ostavljen bez ičega samo zato što nije bio Amer nego “grozni” Srbin
gooUser757, ovdje se gledaju rezultati, a ne umjetnički dojam. Može se tebi sviđati stil igre Federera, ali rezultati i brojke Đokovića su ga pregazili i po rezultatima je Đoković najveći i tu se nema što raspravljati, sviđalo se to tebi ili ne!
Ali ti bivsa sampionko neznas da je on Vucicev srbin, ostrasceni prikriveni nacionalista, Vucicev spijun iz dzet seta, koji pise u kameru da je kosovo srce srbije itd... ti neznas da on nije samo igrac vec marioneta u rukama vjerskih i politickih lidera srbije koj i dalje zele da stvaraju veliku srbiju.
I to ti je sudbina svakog balkanca
Dopingovani polučetnik.
dobro je prihvaćen u svijetu kad se uzme u obzir da dolazi iz genocidnog naroda
Mislis da bi bolje prosao bosnjo , ne bi nu rvatic, a ni crnogorac, uopste niko sa balkana
stevieg, bravo! Jaos kad svi vide chetaljske izjave njegovog oca dobro je da mu dozvole da se takmici.
Od izjave da je ovdje bio građanski rat a ne BRUTALNA Agresija nebih dalje išao.
Lik je karanana za ljude koji nisu zatucani rusofili