Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kozlov dobio....Brukate se
Oooooj robijo, čo'jk pobijedio na kraju, ovi napisali da je izgubio.🙄🙄🙄
Čovjeka uhvatio grč. Šta je tu jezivo. Na kraju dobio meč.
Jeste li realni? 'Nije imao sta da ponudi u nastavku pa je Dimitrov prosao?' Hahahhah ja ne vjerujem
Stotine ovakvih videa od početka ,vakcinacije' protiv kovida. Nikada ranije nije viđen toliki broj srušenih, bolesnih, mrtvih sportaša na terenima. Pfizer ili Moderna?
Nije ni Pfizer niti Moderna nego si ti veoma glup
Prvi put ovo vidim uzivo.
Kako debilan naslov. Naravno da se počeo grčiti kada su ga ulovili grčevi. Kakva jeziva scena ??, jbt. valjda ste bar jednom u životu imali iskustvo s grčevima. O kakvim se sve glupostima danas piše i pravi senzacija.
bit ce ovoga pa se vakcinisi
Ono kada si bio u vojsci na kondicionom, pod punom spremom, uhvati te grč u butini, pritrči drug, izvuče iglu i malo te bocne, podigne nogu i zategne je malo. Ti opet na nogama i nastaviš da trčiš. Naravno stignete obojica kolonu.
,Grč' koji je uhvatio Aguera, Eriksona i još stotine drugih umrlih i bolesnih podugo traje... Do kraja života.
Ono kad daš sve od sebe. Baš kao bh repka... 🥱
И онда се чудите што Новак неће да се вакцинише...
Hebo vas on vise
Hebo te doktor novak!
Uhvatio ga dobar grc i nista vise. Kakvo crno kocenje.
OOd vakcine. Ne. Nego ga grize savijest zbog Ukrajine. Ovako bi se i hrvatski i srpski sportisti trebali kočiti zbog onog što su njihove domovine radile po Bosni i Kosovu...
Apsolutno.
Ne valjajte gluposti klixovci. Pa Kozlov pobijedio na kraju. Očigledno članak posan prije završetka meča
Sta bi da im roknu samo dvije?