Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@... - potpisujem ! Momak je sportista,i jedan od najboljih tenisera na svijetu,ljubomora cini cuda :) Agassi - bljak.
Svi vi koji se izrugujete Rafi... budite vi najbolji na svijetu u bilo cemu, makar to bilo i bocanje... pa onda pricajte mu nesto... vi treba da ustanete na pomen njegovog imena! Kako ljudi ne znaju da cijene tudji uspjeh, to je cudo... fuj!!!
A vidim ja nesto se nadal na zor smije... citav mec se smije fraer pa bilo smjesno ili ne bilo, koji levat :D
Nije gl.up covjek ako ne razumije engleski... ti si gl.up sa takvom konstatacijom. Spanci i latinoamerikanci generalno ne vole engleski i ja ih cijenim zbog toga... i ja znam engleski, ali ga izbjegavam pricati, jer imam svoj jezik!!! A sta to tebi ide u zivotu da ti mozes pricati Nadalu kome se dive svi ljudi, jer je nevjerovatan!!!
kakav je ovaj nadal glupko :) al hajd :) guraj tenis manki vidis da ti samo to ide :) a sampras jedan veliki gospodin fkt :) samo je pokazao svijetu da je kulturan i veliki dingospo :) a andre ga moze samo glabati :)
Nadal je kralj! Lik nista nije razumio, ali razumije jezik tenisa :D I u trenutku sam mislio da igra covjek i ovaj mec maksimalno jer ne zna drugacije! Kapa do poda za velikog sportistu i uzora mladima, bravo Rafa!
gledao sam mec i stvarno je idiot.. Jbt mogao mu je Sampras u svakom trenutku nesto uvalit za drogiranje, periku i sl. stvari, ali je pokazao da je gospodin.