Skijanje
4

Skijaško takmičenje za rekreativce Q Max Petrol Challengers Jahorina

Klix.ba
Agencija Profis Live Sarajevo u saradnji sa Olimpijskim centrom Jahorina organizuje rekreativno takmičenje u veleslalomu na Jahorini, pod nazivom “Q Max Petrol Challenges Jahorina 2015“.
Cilj projekta je probuditi takmičarski duh kod rekreativnih skijaša i bordera uz profesionalno mjerenje vremena tokom priprema, rangiranje najboljih rekreativaca i održavanje finalnog takmičenja za najbolje rangirane.

Takmičenje je zakazano za period od 18. do 21. februara 2015. u terminima kvalifikacija tokom prva tri dana od 10:00 do 14:00 sati.

Finalno takmičenje će biti održano 21. februara u noćnom terminu pod reflektorima staze Poljice (Šator) uz pozitivnu energiju zimskog partija u ciljnoj ravnini. Tokom tri dana kvalifikacija te finalnog takmičenja će svi učesnici imati priliku testirati najnovije modele Head skija, probati proizvode sponzora Oktal Pharma, a pobjednika ili pobjednicu takmičenja pored poklon paketa sponzora i prijatelja projekta očekuju velikodušni vaučeri generalnog sponzora Petrol BH Oil Company.

Učestvovati mogu svi posjetioci Ski centra Jahorina stariji od 16 godina (ski & board), koji žele osjetiti draž skijanja kroz kapije s mjerenjem vremena. Za učešće u “Q Max Petrol Challenges Jahorina 2015“ nije potrebna uplata kotizacije, dovoljno je na licu mjesta popuniti odgovarajuću pristupnicu.

Sve informacije o takmičenju i pratećim sadržajima možete pronaći na Facebook stranici, a možete pogledati i promotivni spot.

Dođite da se takmičite i odmjerite snage ili da jednostavno uživate u planinskoj atmosferi, navodi se u pozivu organizatora.