{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Održano Q Max Challenges Jahorina 2015, na Jahorini skijalo 600 rekreativaca

23.2.2015. u 08:58
34
Održano Q Max Challenges Jahorina 2015, na Jahorini skijalo 600 rekreativaca
34
U periodu od 18. do 21. februara na olimpijskoj planini Jahorini održano je jedino skijaško takmičenje u Bosni i Hercegovini za rekreativce okupivši blizu 600 učesnika.
Kroz tri dana kvalifikacija, svi zainteresovani skijaši i borderi imali su priliku da osjete draž spuštanja kroz kapije uz profesionalno mjerenje vremena te se na taj način kvalifikovati na finalnu utrku koja je održana 21. februara u noćnom terminu okupivši 30 najbržih vozača.

Sve je ispraćeno dodatnim promotivnim aktivnostima sponzora i partnera projekta u obliku testnih Head skija za sezonu 2015/16, samplingom proizvoda i nastupom DJ-a.

Nakon dva spuštanja u finalnoj utrci, dobili smo i podbjednike Petrol Q Max Challenges Jahorina 2015. Najbrži je bio Boris Klačar sa vremenom 32.84 sekude te je tako ponio naslov pobjednika ovogodišnjeg takmičenja.

Gregor Presker, koji je branio titulu sa održanog takmičenja prije dvije godine na Bjelašnici zadovoljio se drugim mjestom uz vrijeme 33.52 dok je Mamić Saša završio utrku kao treći najbolji rekreativac sa vremenom 33.59.

Za najbolju ženski učesnicu takmičenja je proglašena Jelena Perović sa najboljim ženskim vremenom kvalifikacija.

Svi najbolji takmičari pored su priznanja za osvojene rezultate nagrađeni i vaučerima za gratis Q Max gorivo i poklon paketima kompanije Oktal Pharma.

U fotogaleriji pogledajte kako je sve izgledalo, a više informacija možete pronaći na Facebook stranici: https://www.facebook.com/QMaxPetrolChallenges.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jeste li zadovoljni izborom selektora nogometne reprezentacije BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: