Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Princeza naša!
Svaka Cast !!!! Bravo djevojko 🇧🇦
Iskrene čestitke. Ali stvarno me zanima šta bi se desilo da cura pobijedi u nekoj utrci. Ne vjerujem da bi oduševljenje moglo biti veće. Zato hajde malo olabavite. Bila je 18. a ne 1.
Super, samo naprijed!
Samo nastavi tako djevojko, dosta smo govorili"vazno je učestvovati"Dolazi nase vrijeme. Bravo...
Bravo moji bošnjaci,samo 20 komentara za našu Elvedinu, a za Lanu plivačicu stotine pohvala. Lizoguzci ste hrvatima i onim životinjama. aferim i treba da nas kolju. sramite se.
Bravooooo!
Golemo!Bravo!
svaka čast
Nisam gledao....gledat cu popodne. Vratit cu cijelu trku. Skijanje je jedini zimski sport koji pratim i ponosno cu gledat našu Visočanku. Svaka čast. Znam da vozi spust i Super veleslalom. U februaru su OI. Želim ti Elvedina plasman i u Top 10...možeš ti to. U zimskim sportovima dobili smo nekog da navijamo..kao i Lanu u plivanju.
Bravo Bosnjakinjo nasa. Puno srece u daljim takmicenjima. Pred tobom je velika karijera. Puna podrska od Bosnjaka sirom svijeta.
Za ove istorijske rezultate su krivi Srbi i Hrvati, cuj slavi se 18mjesto tačno smo vam nabili neizlječive komplekse za života
Armin Muzaferija
Svaka cast ljepotice, samo naprijed.🇧🇦🏆
I to je to sto ce se spominjati do iduce godine kad bude pisalo sprema se za novu sezonu
Ljudi joj cestitaju 18. mjesto.De nemojte se sramotiti
Hajd ti na stazu pa ako ostaneš čitavih ruku onda tipkaj. Utrku je završila s vremenom 59.41, odnosno 1,6 sekundi sporije od pobjednice, Italijanke Federike Brignone (Federica). Džaba pokušavaš minimizirati.
Sa ovim rezultatom trenutno smo na 19-tom mjestu skijaških selekcija! BRAVO!!