Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba se tjesiti da smo bili u grupi sa 2 ekipe koje su u finalu
kako ce bit šok spanija osvojila zadnja 2 velika takmicenja, ne igra ime samo
Pa i ja kontam. Naslov je nepismen do daske. Spanija zadnja 4 prvenstva igrala u finalu i osvojila zadnja 2 a Danci bili veliki favoriti po klix novinaru. Nigdje veze. Realno je reci da u polufinalima nema favorita, jer su svi zasluzeno tu i samo male nijanse odlucuju utakmicu poput golmana npr.
Ehh Danci su svjetski prvaci, ako si zaboravio...
Jesmo mi khuate srece sa Spancima i Svedjanima odmah u grupe zapali , a taman ce biti Spanija prva Svedska druga.
Karma Danci moji dragi, sada kuci i gledajte kako mrtva Francuska osvaja
E jesu Danci kalkulisali bespotrebno vala i neka ste ispali. Znaci vrlo moguce finale Spanija - Francuska mada bi ja volio da Svedi prodju ali mislim da nece.
E neka je Danska izgubila , pustili su Francuze a veceras im je dragi Bog pokazao da ne mogu kako oni hoce
Najjaca nam je grupa bila.🤦🏻‍♂️
Samo ću reći Gonzalo Perez de Vargas!
Pa vi danci kalkulisite i sledece prvenstvo