Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je bogu za plakat, ej razmontira nas reprezentacija koja je daleko od nekakvoga krema svjetskog rukometa i koju smo mi nekad davno razmontiravali po 8-9 razlike.... mene zanima šta su ovi uopće radili na treninzima? Ne mogu vjerovati da mi nismo uopće ni za jednog sporta... vaterpolo-nista Fudbal-nista Kosarka- li la ali opet ništa Rukomet-nista Odbojka-nista Futsal-nista doslovno nismo ni za šta, zašto ne krenemo ulagati barem u jedan od ovih sportova?
Imas sjedecu odbojku. Tu kidamo.
Ne mozemo druze jer smo reterd.rana i nacija s specij.nim potrebama. Sto prije to sebi priznamo, bice nam lakse.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nisu se osramotili nego pokazali realnu sliku nase "drzave"
Ne postoji sport u kojem se mi ne sramotimo!!!
Bice to dobro...fino vidjeti zajednistvo, momke svih nacija! I to je golemo!
Daj ba pa zar je ko i očekivao da mi možemo nešto napraviti na euru, naš je plafon sam plasman
Kako cemo tek da zavrsimo na EP.Rukomet je nekad bio popularniji sport u BIH od fudbala,a danas je odron od saveza ako ga i ima.
Vazno je ucestvovati
Mozda je ovo taktika da zavaraju protivnike na Euro 🤣🤣
za ocekivati je da izgubimo oko 10 razlika protiv svedske ako ne i vise a mozda je to dobro da dozivimo sok i da odifgramo potiv vrlo dobrog protivnika i onda portiv holandije omdah poslije jakog protivnika, naravno holandija je bolja ali mozda bude sanse
Ama, gledajuci realno, to je za nas jos uvijek pozitivan rezultat. Mislim, iznad nule smo ...
Gledao sam uzivo. Igraci nisu losi.Svicarci su bili u defanzivi top. Nasa odbrana nema taktike. Slabo smo igrali sa krilima, nikako. Nas golman nista nije skinuo dok svicarski SVE! Pogodili smo sigurno 7 puta stativu i promasili 3 slobodna udarca. U drugom poluvremenu su igrali djeca.
Ka se bude novcano ulagalo u sport i ne uzimali preko stele tatini i mamini sinovi/kcerke u mjesto talenata...bice napredka..sve do tad...runja od sporta!
Svicarci igrali kosarku, a mi rukomet...sudeci po rezultatu
Tako nam je u svim reprezentativnim selekcijama. Selektori anonimusi, sve sto je valjalo smo rastjerali. Od fudbalske, preko ženske, muške košarkaške reprezentacije, pa na kraju do ove , rukometne. Sve stručnjake smo rastjerali, doveli diletante ili rušioce državnosti BIH i kao nešto se čudimo sada..
Većih antitalenata za sport nema na dunjaluku.
Veoma zlonamjeran, čak se može prije reći, glup tekst. Kako se može osramotiti neko ko je dao sve od sebe, a možda nema kvalitet da pobijedi protivnika?! Koliko znam rukometna reprezentacija BiH nikad nije ostvarila ma europskom ili svjetskom prvenstvu neki zapažen rezultat, čak su u pitanju većinom porazi. Kvalifikacije se prođu teško uz maksimalan napor. Pa kako se onda ti momci koji ginu na terenu 'sramote'? Možda je protivnik jednostavno bolji, idioti.
Treba organizovati potpisivanje peticije da im se zabrani odlazak na evropsko da ne sramote stanovnike BiH u Evropi.