JasarAhmedovski
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
22.12.2022.
Komentari
677
Komentari korisnika
I onda dodje kilavi doncic i pojede ga za veceru.
Kakvih bolan domacih mladih pa nema ih ni u reprezentaciji. Sve sto valja u akademiji dobije sansu. Igra mali buljubasic, kapetanovic, celik, jos su neki prekomandovani u prvi tim. Zavrsili bi ko zeljo da se uzdamo u mlade domace.
Bili su treci 98-me, znaci to su 4 medalje. Opet su bolji od engleza.
Igracki kadar za sada jako tanak. Cak i sa novim pojacanjima tesko je to sve uigrati za tri sedmice plus novi trener.
6 serija AMD je puno bolja opcija ako si na budzetu. Na primjer, rx 6700xt je manje vise iste cijene kao 4060 serija, a brza je za nekih 5 do 10%. Da ne pricam o tome da 4060 ima 8gb VRAM-a sto je u modernom gejmingu jako malo, PS portovi danas traze najmanje 12 gb vrama.
Vazda neka malta, gruzija, kazahstan. Ne moze nesto blize majka mu stara. A to da nemamo srece u zrijebu to stoji vec godinama.
Ko mu nije na gol osutao nije ni zabio. Dolazi novi golman, momak nije htio da bude dvica i otisao, posteno. Rogic nema problem da bude klupiran.
Odavno gluplji igrac nije krocio na terene nekog evropskog takmicenja. Da su parmak na penal tacku stavili dvije bi se lopte odbile u go.
S nekim novim igracima se pregovara a s posudbe najvjerovatnije dolaze Balta, Guliashvili i Zeljkovic. Golman hitno treba.
Neces ti da dovodis igrace il je uslov bio da se ne mijesas u igracki kadar ? Sve u svemu, na hajr i dobro.