Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Bosni laješ a u Srbiji te udome! Kako će tek sad lajati još jače.
Jbg. čovjek nije graDŽanin ... A i niste ga zayebbali, ode on stepenicu više ni kriv ni dužan ...
Genocidaško smeće otkrilo pravo lice.
Interesantno chetnik igra za partiza??!! Jehbe lud tbunjenog.
Jedno jedino ime tebi pase, chetnik!!!! To je to, sportiste ti vidio nisi, mrssss
Pizdek mali
Kad bi posrbice iz tzv ERESA priznale genocid, predale svoje zlocince na sud sve, javno se izvinuli I poceli mjenjat fasisticku retoriku na neku koperantsku, mozda mi ne bi imali razloga da pljujemo po ovima sto slave ovakve praznike Kraj price , pametnom dosta
Prime te kao sportistu u gradu kojeg su isti ti koje slavi gadjali 3.5god iz pravca Kupresa i Donjeg Vakufa, dok ih ljiljani nisu pomeli. Idi i ne vracaj se jb0 te srbstvo tvoje
To je to. Zašto ono nije objavio prošle godine kad je situacija u klubu bila stabilna? Nego je to uradio sad nakon što je glavni motor kluba i generator finansija Asim Šahman prije 2 sedmice napustio klub. Ovo je super potez da u svom entitetu ispadneš heroj a da se izvučeš iz kluba kad ti to paše.
Nisi prije lajao majmune dok nije izašlo iz tebe....dok si bio normalan buo si u Bugojnu.Eto zato pošto si glup da ti malo objasnim
A zašto se ne objavi ko je kome prijetio smrću? Manite se gluposti, nije znao kako da ode iz kluba jer ima ugovor pa napravio sra.nje i završio šta ke htio. Na kraju krajeva, hodao je po gradu normalno poslije objave i niko ga nije ni pogledao.
Putuj igumane.
Bavi se sportom jer si glup, pa skontas Bosanska Dubica vise si Hrvat nego sto si iz Rs ako meni ide geografija kako treba.
Ne vracaj se smradu vise u Bosnu
O kakvom je sportisti rijec govori najbolje podatak da je udario sakom protivnickog igraca na isteku vremena u rezultatski rijesenoj utakmici.
Nisi edukovan,nemozes ni znat da nisi u pravu,ili neces da znas,dovoljno je da si cuo da je u jednom gradu ubijeno preko 8000 ljudi,a u drugom 1200 djece ni krivih ni duznih,fala Bogu pa taki idu,nevracaj se netrebaju nam takvi,cestitke onima koji te otjerase.
Ovakvi su napunili marakanu u onoj anomaliji od utakmice kada su napadnuti nasi navijaci.