Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čudi me da su našli vremena od neumornog rada za narod, nakon borbe da budu na tim odgovornim pozicijama.
bolje da ste izasli da bodrite Mlade kantona Sarajevo koji se bore za svoja prava za subvenciju!!!!! TROJKA JE ZLO!!!!
Vidi Pokemone, mene ne bi čudilo da ovi i populistički podrže želju svakako privilegovanog sloja omladine da iz zajedničke kase i oni iscrpe što više novca, kako bi se i njima umilili pred lokalne izbore.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cijim parama
Kako su mogli sa minimalnom platom otici u Njemačku..
Od toliko nastavnika fiskulture koji su se barem dotakli sa sportom u tom express "studiranju" i sticanju diplome tj. papira otisli su ovi antisportisti sa stomacinama. Mogu misliti rukometasa koji su pomislili "blamiramo se dovoljno i bez vas".
Mislim na nastavnike fiskulture trenutno na vlasti.
Otkrivene stomačine govore sve - plata je masna, a briga nema. Kad se sjetim kad prikazaše Obamu poslije četiri godine mandata, čovjek se osušio sav, a ovi naši na vlasti nadođu kao tovljeni pilići.
Samo me interasuje ko im plaća troškove !
Jel od naših para
Sto Dodika nisu poveli sa zastavom?!
Ispada da je ovo reprezentacija Federacije. Ali doci ce Dodik da bodri Srbiju, a Covic Hrvatsku. Sve je to koalicioni dogovor. Ili oni nisu toliki dzon obraz ko ovi.
Sve ti super kod kuce i sad mozes tutnjati i ganjati besposlice.
Kakve karikature, obični klošarčiċi
Nere,ne smije ni kuci otic bez Voje. Koja skupina na ovoj slici da ne znas ko je gori...
Kad krenete nazad povezite po jedno auto samo gledajte da je euro 5 😂😂
Na čiji trošak???
Mnogo im to znači, pogotovo kad ste otišli od narodskih para
Bas me interesuje ko placa to bodrenje
Glupih komentara hrpa. To je direktna podrška državi a ne SDA tal sa dodikom i HDZom što vodi direktno u propast. Radije ću njima dati pare za simboliku nego nekom kretenu direkt u džep.
Ovo je samo licemjerna podrška državi ništa više od toga.Da ih zanima sport nebi 4 igraca dijelila jednu sobu !
Vidi ti stomacina sto su se izbacili bas onako sportski i higijenski zive. Ne znaju sta ce od silnih privilegija koje imaju, pa skacu po loptaskim takmicenjima cim se prva prilika ukazala da gu...ce vide puta.