Intervju za Sarajevo–x.com
0
Mirza Džomba: "Bh. rukomet bilježi progres"
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek rodjen u Doboju i tamo isao sa mojoj sestrom u razred...ovaj sajt je nidje veze...
Ako je rodjen tamo i ima njihove dokumente breate dragi neka i igra za HR
NN Ma jok ba...
Nisam znao da je sa-x mjesto cenzure,znaci brisete i komentare koji vas pogode zbog silnih dezinformacija,pa evo jos jednom da kazem da ste izmislili intervju.
joj šta mi turcima krademo talente,evo ubacimo ih u kamion i onda pobježemo.
Svima bošnjacima i srbima iz BiH poručujem ja, hrvat iz Zagreba, da se u Hrvatskoj svaki pošteni državljanin ako želi može osijećati hrvatom i igrati za hrvatsku reprezentaciju bez obzira kojoj nacionalnoj manjini pripadao : srbima, bošnjacima, slovencima, mađarima, crnogorcima, makedoncima, ukrajincima, bugarima i dr. Važna je kvaliteta igrača a ne nacionalnost. A vi, budale zadojene mržnjom, trebate biti sretni što ima i pripadnika vaših naroda koji igraju i povezuju naše dvije države.
a zašto ste svi vi Bosanci nadureni na Mirzu pa dečko se rodio u Rijeci i odrastao tamo i igra za Hrvatsku zamisli izdaje stvarno čudno da neigra za Bosnu u kojoj nije proveo ni godine svog života on voli Hrvatsku tu se rodio tu je odrastao ona mu je dala sve i to je njegova domovina čovjek voli ono mjesto gdje se on rodio i gdje je on odrastao a ne ono di su njegovi roditelji
Sto je ovaj sa-x fuj, ko god ima ime koje zvuci muslimansko odmah se proglasava Bosancem, Bosnjakom i sta ti ja znam cim. Nidze veze sa Be i Ha. Pustite ga na miru.
grome, i ja sam cirisan a moji roditelji se osjecaju svicarcima, sta ces mi sad? pustite covjeka na miru, ako se osjeca Hrvatem ima na to pravo i bolje mu je nego medju nama... s Bosnom ne bi pola ovog osvojio sto je vec, zato sipu racku dusmani, zbog vas smo i gdje smo jer godinama iste suplje valjate!
koje gluposti ova stranica valja, ma to je nemoguce! bijeda i dno dna novinarstva!
mirza dzomba je sa jednog sela koje se zove CVILIN kod Ustikoline.NJegove roditelje ja licno poznajem i oni su ti ono kao \"Rijecani\" fujjjj.
Jest vala bas Mirza, sram te reci da si Bosanac, pa skidali bi ti kapu i da si za nas igrao, a za Hrvate je vec opste poznato da uzimaju nase talente, mi im glupani dodjemo kao sportski kamp!!!!
a moj mirza reci da si bosanac a ne respektujem vasu domovoni ciju nasu i tvoja je ebote dan...
@sarajlija A koliko ste ti i tvoja \"drzava\" dali i ulozili u ovog Mirzu ?!
mogu ga ja pitat zasto je izdo bosnu .. ajde ba nek ga bude sramota a pogotovo hrvate jer kradu tude talente pa da im nema bosne ne bi ni bili dobri u sportu.. mi ce modavat drugima a mi ce mo biti k...c