Downhill utrka "Bjelašnica 2009"
0
Prvo mjesto Milošu Tejiću iz Srbije
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koncept i ideja ovog vida biciklizma me je potpuno iznenadila i odusevila kada sam prosle godine bio na slicnoj manifestaciji koja se desavala na Igmanu. Pomislio sam da ce opet tako biti, ali moram priznati da sam ovaj put ostao malo razocaran. Svaka cast na volonterizmu i dobroj volji svih ljudi u organizaciji, ali to nije dovoljno da bi se napravilo nesto kako treba. Impresije o samom dogadjaju bih ocjenio losim. pa tamo se nije imalo sta vidjeti. nekih 20 takmicara, izmedju kojih su bile ogromne pauze, malo ili nimalo gledatelja, bezidejan i neinteresantan zadnji dio staze... nadam se samo da i ovo nece otici u vjetar kao i mnogo drugih manifestacija poslije prva 2-3 odrzavanja. nadam se boljem iduci put (ako ga bude)
Momcima, a i djevojkama;) SVAKA ČAST!!! Radi se nešto, fakat! Realni šta tebe muči? Što ni spust na Bjeli nije bio bolje organizovan prošle sezone? Davno je bila 84!
@Realni Platio mi je milju maraka, jel ti krivo sto ti nisi dobio, a ja uostalom ne ..rem, i pazi na ..beni jezik. Ako imas sta protiv trke il organizatora idi u Ciklocentar - BBK Igman pa se zali, objasni, reci cime nisi zadovoljan, sta je moglo biti bolje po Tebi isl. Reci sa argumentima, a ne napamet, il mozda ne znas?? A ako si jos pri stanovistu da ..rem dodji u 18:00 casova na Skenderiju na plato da te za..rem po njokalu, jel ti jasno.......
SRBIJA
@Pikac Ne seri majke ti!!! Koliko ti je organizator platio da stavis ovaj komentar? Ili si mozda ti bio organizator
Trka je odlicno organizovana, svi takmicari stvarno dobri i zasluzuju paznju nas gledalaca. Svaka cast organizatoru na pripremi i vodjenu utrke. Pozdrav