Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napokon nesto normalno za procitati
Dokaz da oval narod nema problem kad se pare troše tamo gdje rezultata ima.
Podrška za naše zlato!
svaka marka uložena u Lanu vrijedi
To je samo vrijednost jednog helikopterskog leta jednog nazovi federalnog ministra i njegovog dilipterskog sina.
Sve pohvale vladi fbih...
Sve para što imate u budžetu za sport, njoj dajte.
LANA MLADA TALENTOVANA IMAŠ VRATA OTVORENA SVUGDJE NE ČEKAJ NA OVO SMEĆE OD VLADE SIROTINJU DA TI UDJELE .TI GLEDAJ SEBE I BORI SE ZA DRZAVU KOJA ĆE TEBI SVE OBEZBJEDIT KAD IMAŠ PRILIKU ISKORISTI TO NE PROPUSTAJ.VOZI SE I TI U AUTU KAO ŠTO SE VOZE PARAZITI KOJI NIŠTA NE DONOSE DRZAVI SAMO JE U NAZAD GURAJU .SAMO SEBE GLEDAJ I TAMO GDJE JE DOBRO ZA TEBE GDJE CES SVE DOBIT.
Degeneriku, valjda si je slušao nekad kao i njenog oca. Lani je srce BOSANSKO. Možeš imati i para i svega, ali ko i naš Džekson, budi faca pa da te djeca spominju u uzoru. Navijač sam Sarajeva ali kad mi dijete protrči s loptom i kaže Džekoooo, tu cijene i auta nema. Kako za mene tako i za Dzeku, a i našu Lanu.Najlakše je u miru pobjeći u npr Njemačku. Treba u miru opstati u našoj BiH i boriti se da nam slični degenerici ne vladaju onim što mi samo na svijetu svoje imamo
Podržavam! Tako je leptiru naš, volimo te i samo naprijed do novih zlatnih medalja i postolja!
Bravo
Bravo za Vladu FBiH, dobar potez. Bilo bi dobro kada bi se konacno zapocela i izgradnja bazena kojeg je bivsa Vlada obecala.
E tako se pomaze a ne IZGRADNJOM ili NE IZGRADNJOM bazena ....ne sekirajte se vi snaci ce se ona za bazen..... a ako je opste opravdano dobro PRAVITE I BAZEN...
Hvala Bogu nesto lijepo da se desi
Koliko je uspješnih sportista bilo, i nisu se SJETILI . NIKAD NIJE KASNO.
70 hiljada pojede i popijete za mjesec smecari
Bravo vlada, uzmite od fudbalskog saveza i podržite one koji zaslužuju.
70 000???, toliko u vladi za rucak pojedu oni koji nikad nisu nece uciniti za drzavu ni blizu, nit' ce se dobar glas cuti za njima, zar vas nije sramota, 3 zlata, 3 srusena rekorda, zar to ne vrijedi vise od vasih rijeci i obecanja?
70000 značajna cifra? Uozbilji se državo, a i vi 'novinari'