Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PONOS NAŠ 🇧🇦
Idemo po olimpijsku medalju!
najaca zena drzave !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zakucala!!! Bravo Lana 💕💕💕💕💕💕
Odnos talenta i rada: Pravilo “10 hiljada sati” https://theprestige.ba/2020/08/06/odnos-talenta-i-rada-pravilo-10-hiljada-sati/
Ucinimo nesto i mi. Ucinimo da se, vec sada, najboljoj nasoj sportasici stvore svi potrebni uslovi za dalji napredak. Ucinimo da se napravi taj bazen po svim savremenim svjetskim standardima. - TEK ONDA CEMO IMATI PRAVO DA SE I MI RADUJEMO I BUDEMO PONOSNI.
Odlazi Dzeko, dolaze neka nova djeca. Steta sto nemamo u vise sportova ovakve bisere. Svi smo ponosni na naše zlatno dijete.
Svaka čast! Ne znam šta drugo da kažem. Volio bih kada bi te naši političari malo više poštovali. Ponos!
I sas mi moramo kontat da li smo država ili ne ..... Ma svii marš u tri fine a tebi curo svaka čast
♥️ BAZEN ZA LANU U MOSTARU ♥️
Bravo Hrvatice!
Hrvatice zive u Hrvatskoj i nastupaju za Hrvatsku reprezentaciju. Bar toliko bi morao znati.
Svaka čast i oprosti nam sto se svi ne trudimo kao ti.
Super pripreme za Olimpiju
Bravo za lični uspijeh.
Svaka čast djevojčici al ja mislim da se bliži trenutak kada če joj amerinponuditi da pređenu SAD tAMOBI IMAL A SCOJ BAZEN A TRENIRANJE VILA PORED BAZENA SREDSTVA ZA ŽIVOT SVE ŠTO TREBA DA BI OSTVARILA VRHUNSKE REZULTATE I PROMOVISALA sad.Ovdje joj daju dvije rum pločice.
ČESTITKE TIGRICI. BRAVO. SAMO NAPRIJED. LANA PUDAR !
Koja zvjerka od djeteta...Bravooooo
Sve cestitke mojoj dragoj mostarki. Zelim joj jos vise uspjeha u seniorskoj konkurenciji i nadam se da ce gradonacelnik dr. Mario Kordic ispuniti svoje obecanje i uskoro napraviti zatvoreni bazen u Mostaru.
Bravo za Lanu koja je izuzetan potencijal. Sigurno je uzitak bilo gledati ovu djevojku kako raste i napreduje. Bravo za trenersku ekipu takodjer!
Hajmo u tal svi da joj napravimo bazen.