Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obnoviti sto prije bob stazu i organizovati svjetska prvenstva. U svijetu ih ima samo 20ak, a nasa je cini mi se najjuznija.
malo fugenfilera na sastavima i spremna staza
Čekaj malo ,treba Audi-je obnoviti svakih par godina 🙃
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Eeeh,divne uspomene na jedno divno Sarajevo ❤️
Danas sarajevski sportski begovi samo gledaju kako namaknuti kroz clanarine pare a dobit pojeftine termine u salama i terenima i onda kroz kvantitet djece trpat samo pare u dzepove..kvalitet trenings je u zadnjem planu...motiv je samo zarada licna. Nema vise vrhunskog sporta bas zbog ovakvih skorojevic sportista ..
Nakon toliko vremena, toliki žal i izostanak daljeg napretka u Sarajevu, proizvodi samo patetiku. Sta je sad ostalo od olimpijskog grada?
I to dobili dok je tito bio ziv. Sad dobili eyof, da bi bagra pokrala sto je stigla
❤️
Koliko je godina od posjete Torabija
Sad nema ni sportskog duha ni snijega, samo brude, brade, klosari, sise, kockaste glave i kila pite...
bob staza ili skakaonica se do sada mogla obnoviti, a da se zapocne i aplicira, i MOK bi dao sredstva
iz ove perspektive i sa ovim uhljupima na vlasti, sve ovo izgleda nestvarno
Rodjen sam 94 godine, i sramota me mene i svih nas ljudi da poslije 40 godina osim zetre koja se raspada nista nije ostalo. Ni S od skakaonice , bob staze, nista nista nista. Fuj. Centar svijeta bili a pogledaj sada! Nije nas sramota slaviti? Koncerte bi oni odrzavali. Pa pogledajte samo bob stazu 😅 izgleda ko neki raspali stecak iz srednjovjekovne bosne. Drzavo stidi se, ma svi nek se stidimo
Prijavi se i osvoji Netflix vrlo jednostavno https://t.me/NetflixXYZ_AIBOT?start=Bot25525299
tada gradjani cistili snijeg a danas se zale ako ima milimetar snijega neociscenog, seljavi sisli u grad pa pametuju
7. odma sa posla iz Vogošće za Sarajevo , popijemo par pića u Borsalinu a kad sam kreno kući , belaj ! Kobilja glava blokirana , visok snijeg , ni Taxi ne vozi , nego pravi prtinu i gazi snijeg . trebalo mi je 3 sata od Bara do Vogošće , 🤷‍♂️
Sad možemo samo teferič organizovati.
najdosadnija tema ikada...
Sretna nam godisnjica olimpijade wueeeee🇧🇦
Sve je to ok,ali cudan je ovaj narod koliko žuvi u prošlosti po svim pitanjima
Ko kad u ovo doba nemamo sta da slavimo pa se samo sjecamo radosti iz prošlosti