Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vozim rekretivno biciklo, znaci ovo je nasa svakodnevnica, izbije ti kuk tebi citav zivot tegoba a vozac ce na to jbg izvini
Svaki dan sam na ulici i naj manje tri puta vidim biciklistu koji se kreće kolovozom i piči kroz crveno ko da ni Bog nije dao semafora. Valjda misli to za njega ne važi.
tipicno razmisljanje mladog vlasnika TDIja koji manjak IQa misli da nadoknadjuju Nm i koji bi istjerivao pravdu okolo svojim autom. Ako bi se tako pravda istjerivala trebalo bi oduzeti vozacke bar 50% vozaca radi mobitela, nedavanja zmigavca, nepostivanja pjesaka, biciklista i svih drugih. Nisi ti zakon niti to sto si napisao opravdava ovo kako je Lejla prosla. Izadji malo iz auta, pogledaj svijet drugim ocima.
Seljačine kojima je mrsko dati žmigavac...na hiljade ih je u svakom gradu...
Nisu to seljačine, nego ecocentrici. Ima ih svuda
brz oporavak legendo nasa ❤️🇧🇦
Bicikliste zabraniti, hajde na planinu i pedalaj
zabraniti petrolheadove kao ti, i uzeti vozacku
U Europi je drugačije pravilo,nismo mi taj nivo društva,još uvijek kod nas krkanluk muzika pojačana i prozor otvoren.U Europi biciklista je svetinja,on da ti koči na svojoj stazi ma nema šanse,problem je što kod nas je krkanluk pa niko ne gleda mrtvi ugao kada skreće.Nismo mi taj nivo društva.
Brz oporavak brza 🚲🍀
Zao mi je bicikliste i vozaca,ali ovi biciklisti fkt gnjavatori i iskacu ko ludi,idi ba na igman i pedalaj sta se guras po gradu
Nećemo, idi ti na Igman, naše je pravo da vozimo po gradu i da budemo sigurni.
Problem sa igmanom je sto put ide preko krupca, a tu vozite po 120 uz brdo, svaki normalan biciklista taj put odavno izbjegava radi ubica kao sto si ti
Joj klixa pa nastupit će na toj trci ljudi moji Sainz u F1 za 15 dana operisao slijepo crijevo i pobijedio u trci, a da ogrebotine od pada sa bicikla ne produ za 15 dana. Ko je sve danas novinar.
Lejla TANOVIĆ
Nekad bila ali se udala
treba mnogo zivaca da se u voznji istrpe bahati vozaci. A svi ti "mangupi" nisu ni svjesni koliko su blizu grobu kad ih jednom uzoran i miran vozac koji vozi 40 km/h u fabiji , strelja.
tako je i mene klosar otpalio brzinom i odletio u jarak..... otad nikad vise na bajs....
brz oporavak i da se sto prije vratis. najjaca kad je najteze 💪