Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sreća pa nije namješteno
u iducem kolu Zvijezda gubi od Borca 0-3, nije sto su ovi toliko losi ili ovi dobri, nego tako mora biti..
Zrinjski nikad ne bi namjestio ovu utakmicu jer im titula i Evropa visi. Sta vam je. Los Zrinja al neka je
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zrinjski i Sarajevo ne smiju da pobjede, Borac mora biti prvak, liga je od trećeg kola neregularna, savez truho, i treba pod hitno promjene, jer suđenje nikad gore, reprezentacija nikad lošija, jedinu korist od ovog saveza ima Borac
Borac je i bez ovog poraza Zrinjskog imao solidnu razliku bodova
Bola Zrinja šta je s tobom hahhahahahhahahah
Zrinjski odigrao za Vicu i kladionicu jer je dogovor da Borac bude prvak
UEFA je zbog rasističkog ponašanja navijača Zrinjskog, paljenja pirotehnike, bacanja predmeta, naložila Mostarcima da narednu utakmicu UEFA takmičenja igraju pred praznim tribinama.
Prvak čega? Nit je ko u decembru osvojio titulu, nit je ko ispao.. Doce sve na svoje, samo polako..
I PTICE NA GRANI ZNAJU DA VICO ŠTIMA BORCU ALI ZAŠTO ŠUTE DRUGI KLUBOVI ? ŠTA JE SA FIFOM , UEFOM ??
Srusili sami sebe dobrom kvotom.
Biće zanimljivo sad pratiti prvenstvo,Borac BL mora biti prvak a vidjecemo kome ce Zrinski bodove prodavati ubuduce,danas je krenuo providno sa Zvjezdom.
Znači Borac B.L ove sezone mora biti prvak✅
KAKVO STIMANJE CIJELE LIGE ,ZATO SE NIKO I NE BUNI ZA BORAC KAD SU SVI U OVOM,ZNACI SVE SE ZNA KO E BITI PRVAK KO ISPASTI ,DOK SE FANATIKOSI NE POBUNE KO PROTIV USANOVICA I NE ISTJERAJU OVAJ SAVEZ
Ne mogu da vjeruje da ni Sarajevo niti Željo ne mogu da budu jedne godine prvac.Đođe Zrinjski gdje grad ima 50000stanovnika i prvak.
Neznam šta se lozite oko ove lige kakva nam drzava takva liga zato ćemo opet od predstavnika Luksemburga Malte Farskih ostrva.
Zato jer je najuzbudljivija liga na dunjaluku i zato jer u njoj igraju naši klubovi, zato sto igrace sretnem u gradu, zato sto ce mi dijete tu trenirati, zato sto sam clan svog kluba iz svog grada i gradim ga i ulazem u njega jer ga volim. Ti navijaj za barcu i za džeku sretno ti.
ima li još neko da mu nije jasno što su otjerali rendulića,oni se ljetos dogovorili da borcu puste titulu
Svi mogu dobiti svakoga jedino Željo ne može nikoga.
Dabogda trebao na proljeće koji bod, a nemalo se gdje namjestiti
Propala kabirčad
Realno Borac i jest odigrao najbolje ovu polusezonu ali sigurno bi imali 4-5-6 bodova manje da nije bilo siljenja. Bili bi prvi ali ne bi se odvojili