Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li i jedan poraz da vi niste pretvorili u pobjedu he he
nema
@sarajevo-x.com potpisujem, od rijeci do rijeci.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Navodno je trener Crvene Zvezde izasao pred KOsovske specijalce I hrabro I bez imalo straha u lice rekao "Mi sad odosmo nazad u Beograd bez obzira sto nam nedate da udjemo na Kosovo!!!:" :) :) :)
Šta bi bilo da nije pobjeda?
Da Milosevic nije poslao vojsku na Kosovo ovo nikad ne bi bilo nezavisno. Pametnom dosta.
A gdje su tenk zaštekali
FK Trepca treba da se ugasi od strane FS Kosova jer ne priznaju i ne igraju Ligu maticne drzave. Srbija ne priznaje priznatu drzavu i ih je Kosovska vlast pustila da udju i odigraju sve planirano (sem fudbala), tek tad bi bio cirkus! Pozz
C.Zvezda 0:3 Kosova
Srbi su bolesni, oni jedini poraz smatraju pobjedom😂😂😂
Znači da su prošli granicu bio bi poraz??ako je ovo pobjeda????Je...lud zbinjenogStara srpska škola još od Kosovskog boja.
Pobjeda a pokupili prnje i otisli kuci :)
Bre kako, zar Kosovo nije Srbija ?🤔
Kosovo je srbija hahahahahhaha
e smradovi gdje su vam sad muda sto ne udzoste na Kosovo HAJD RIKVERC
pobjeda srbije,hahaahhahaahhaahahah,ovi su nepopravljivi
Vi ste pobjedili na Kosovu pa sada ne možete ući u Kosovo heheh:).
Srbi opet heroji!! Siptari ih popisali ponovo...nije prosao voz "SLIKOVNICA", pa onda neka delegacija, sad nemogu fudbaleri.... i kazu Kosovo je Srbija...hahahaaa
Opet izgubise na Kosovu polju :) :)