Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ovako i Barbarez mora nekog preuzeti kao Luis Enrique Celtu i Romu, pa onda ocekivati da preuzem reprezentaciju. A ne misliti da je Bogom dan da postane selektor. Da je Enrique tako razmisljao, nikad Barcu ocima ne bi vidio.
Mogla bi barsa i ispasti iz lige naredne sezone. Nije mi se svidjelo kako je AS ROMA-u vodio. Sve je to fino lijepo a rezultata nigdje.
@DonAdo on je tad preuzeo Romu koja je te sezone promijenila vlasnika i rasprodala 15 igrača, s njegovim dolaskom tim je pojačan za par mladih talenata poput Pjanića, Gervhina, Krkića, i on s tako mladim timom bilježi relativno dobar uspjeh 7 mjesto. Enrique je prvi trener koji je uspio Barcu B uvesti u Segundu i zabilježiti u prvoj sezoni 3.mjesto. Da pravila nisu takva mogao je igrati Primeru sa Barcom B.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
MIRALEM PJANIĆ-PJANKE U FC BARCELONA ABD !
šta ti je bolan, neki dan potpisao produženje za Romu.....
Meth Nemoj biti naivan. To se tako radi. U dogovoru sa klubom produzi se ugovor da bi odsteta bila veca. Tako je uradio Henry u Arsenalu i Fabregas....
Igracka velicina, vazda mi je bio drag
koji fasisti jeb-ote ne bi ono dovelo nikog drugog sem ovih stocara sto pricaju ili spanski ili portugalski
šta se čudiš, oni su iskorijenili islam 100%.....
Znači mogao bi i Pjanić u Barcu, ovaj je već govorio da bi ga želio tamo.
Neće biti lošiji od onog uhljupa Martina. Taj je gubio utakmice od fenjeraša, sramota, na kraju nije mogao pobijediti Atletiko pred svojom publikom, pa onda nije ni zaslužio da bude prvak Španije.
nemoj zaboravit da je messiju poništen čist gol tako da ko zna šta bi bilo da nije bilo tog. loptu mu je bio dodao Juanfran a ne fargeras kao što se mislilo ... http://www.youtube.com/watch?v=LlaZuPZN0Z8
Početak kraja.
Jos je ovaj zelen...
A, sad Pjanke u Barsu laganini za njim :)
Uzmem telefon u ruke, ono isteko kredit..pa dokle vise ovako ???
penal za barcu!!!!!!
Penal za nas, tvoja mami na golu, I to igramo "guze" Ko nabije taj dobije :-)
https://www.facebook.com/pages/Penal-za-Barcelonu/599082830160090?fref=ts :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)