Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prodat ce ih Mamic komplet za 20 miliona
Vico, Mamici i Dodik, grobari BH fudbala. Uz nase prodane bahlijetine. Pa jel moguce da smo toliko bezmud narod postali, da ih neko ne najuri sa stadiona.
Kome do sada nije bilo jasno nadam se da sad vidi
Prodace mamic mladu reprezentaciju engleskoj
Evo pitanje za D.P. autora teksta zar nije skandalozno da predsjednik (bilo čega) NS BiH gleda utakmicu u drustvu covjeka koji izbjegava izvrsenje presude? Ergo u društvu kriminalca! Nikad od tebe novinara ako je tebi ovako nesto tek "gledao u drustvu..."
Umjesto osuđeni kriminalac i bjegunac oni napišu bivši trener dinama, zato je u bosni i takvo stanje uma.
Mamic 10 metara udaljen kako zajedno
Sta rade ovi Fanaticosi sta rade Ljuti Krajisnici i sve ostale patriotske navijacke grupe pa Vico sa svojom mafijom nam sahrani nogomet u nasoj jedinoj BiH . Braco akcija i szmo bojkot ce nam spasiti svetinju
Sad će Mamić preuzet Želju i napravit novi uspješni projekt kao što je napravio sa dinamom.
Sad se cude sto je Petev selektor
To je ta linija u NS/FS BiH
Prod’o bi Mamić i kamen hercegovački za kiselog kupusa .
Vico, Mamici i Dodik, grobari BH fudbala. Uz nase prodane bahlijetine. Pa jel moguce da smo toliko bezmud narod postali, da ih neko ne najuri sa stadiona.
Elvedin Begic jedini grobar bh fudbala, sve je ovo on omogucio
Mamic grobar bh nogometa? Mamic je grobar hr nogometa, u bh nikom nije napravio stetu.
...evo ko nama drma reprezentacijom,zato i nemamo pobjede vec 20 utakmica...guraju se neki panjevi kako bi se uvalili preko reprezentacije...
Ma mogu sad sta hoce, prodala im Francuska bod neko vece, a tim bezvrijednim bosom su kupili naivne Bosnje za narednih pet godina, sad tek krecu u malverzacije, stelanja na kladionicama protiv Kazahstana i slicno. Samo pratite. Na sta smo spali, sramota.
Kumovi. 😂
Mešetari mafijaši.