Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozvali ste Bilbiju na okupljanje čisto da ušutkate javnost od racionalnih kritika. On je sada u šestom planu, a napravio bi razliku na terenu zajedno sa Džeksonom. Dakle momak bi dao 110% za BH dres.
Kako ste naporni s Bilbijom, jedva cekam da ga uvede pa da se uvjerite da nije taj nivo. Ne mozes porediti nasu ligu sa belgijskom, njemackom. Prevljak i Demirovic bi kod nas 50 golova dali.
Zdušno ću navijati za reprezentaciju BiH, naravno. Ali? Činjenica je da Petev NIJE kalibar selektora bilo koje reprezentacije. Njemu bi, bez obzira na rezultat trebalo zahvaliti i poslati ga u Bugarsku. Nema on naš mentalitet i to je to. Pokušati sa Barbijem, još jednom. i Savez F/N BiH, treba dobro "pretresti"
Ne smijete jesti burek dok igrate. Hvala.
Ja tražim ključ od auta od jutros!Mora da ga je komšinica uzela kad je jutros kahvu pila kod mene!😂🤣👍
Iz keca u dvicu 1/2 . Konačan rezultat 1-2. Nisam ni malo optimističan . Čak što više... Nisu ni Rumuni neka ekipa al i mi smo gluho bilo.
Hajmo Bosno Bosno Bosno hajmo Hercegovino! ! !
Večeras se gleda ENG-GER!
Mislim GER-ENG!😂🤣👍
0:5
Bit će uspjeh ako sa ovim krampama na terenu i neznalicom na klupi i gol damo Rumunima.
nek bolji pobjedi rumuni su balkanska braca sa losom proslost kao i mi 🇧🇦 🇷🇴
Realno gledajuci igrace i kvalitet mislim da se previse ocekuje od ove reprezentacije i to je sustina. Kas binse malo poradilo na zalaganju i fizici tj jedenju trave i ako gube ne bih se mnogo ljutio. Idemo dalje.
Ja da nisam procitao ovu vijest ne bi ni znao da repka danas igra. Vjerujem da je tako u 40% nas. Nekad sam pratio repku i pola godine iscekivao utakmice...
Sa kolikim srcem i ceznjom se nekada navijalo za reprezentaciju..
Oooj vam teksta, mogli ste Morzeovom azbukom...
Ja znam s kim i kad igraju tek kad vidim ovako neki clanak. Sve su unistili