Prijateljska utakmica
0
"Zmajevi" poraženi u Švedskoj
Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pape je za Ciru Murihno!
danas 15-minutni izvjestaj na njemackom 1. Kanalu ARD...o Srbima, jucerasnjoj utakmici sa domorodcima, i uopste o njihovom fudbalu. PREDSTAVILI SU VAS KAO NAJVECE DIVLJAKE!!! Mene bi bilo sramota biti Srbin u Njemackoj (i uopsteno) nakon ovoga. Fakat mi bilo drago. NAPRIJED Pape, BHF je uz tebe. A ovi sto kenjaju protiv tebe su SVE Smrdi, koji nam ne zele dobro.
nemam sta puno da kazem..samo TREBA MENI SUTRA OTICI NA POSO medju swede i kako izdrzati heftu ,,nado sam se pobjedi.. ali mi navijaci koji smo bili na utakmici pokazali smo swedima kako se navija za svoju repku( 22 850 gledalaca) od toga nas oko 15 000 a mozda i 20 000 hilj.CESTITKE SVIM NAVIJACIMA Bi H
Nase publike je sigurno bilo 20 000 Swe publike je najvise bilo 1-2 000. Ali Safet je upropastio sa taktikom svojom utakmicu i igrace i publiku....Tako ce upropastiti i u NJemackoj...
BIČE BRČKO SRCE CPBIJE
Zao mi je sto ce nazovi treneri poput Safeta Susica potrositi jednu odlicnu generaciju momaka koji nesto mogu napraviti. Vjerovatno ce Safet biti smijenjen kada vidimo da se nisu uspjeli plasirati na EP. Naravno tada ce biti kasno!
Vidi ovih vla h a sto su se nakotili na ovj stranici. Usmrdilo se sve na krmad i bjeli luk morao sam prozor otvoriti.
@moke rezultat srbije je da se plasirala na svjetsko shabane :) Vi pushite od shvedske koja je igrala bez Ibrahimovica sa 4:2 hahahahaha,nemojte mi samo reci da se jos nadate plasmanu na evropsko mozda? :))))
@ S e muslimancino kako nemaju hrvati napadaca oces da vam damo kojeg Petric,Olic,Klasnic,Dudu,Kalinic,Bilic vi imate inoga Dzeku glumca
Mislim, odlicno bi bilo kada bismo imali odbranu, a ovako ... ne kontam sto ne dovedose Amara Osima za selektora ...
SRAMOTA! Toliki je mahluk prevalo put da bori nas igrace a oni odigase kao da izvode Labudovo jezero. Velika je stvar dati Svedjanima 2 gola ali je jos vece umiece primiti od njih 4 komada. Pa to Svedjani nije poslo za nogom u zadnjih 20 godina. Nek nam je Bog na pomoci sa ovakvom odbranom i veznim redom.
Dajem pi.cke po 2 marke
zar nisu nasi igrali protiv Spanije? sta je sad ovo sad Sveckom, nista ne kontam....
Bolje da gubimo prijateljske a pobjeđujemo u kvalifikacijama nego obrnuto!!
biti ce isnhallah bolje sabur